Oferta RCA + CASCO Partener

Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A

Asigurari RCA de la Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A - Descriere produs

ASIROM introduce ideea de compensatie directa in Romania, oferind optional, alaturi de asigurarea obligatorie RCA si o asigurare facultativa CASCO, pentru riscul de a fi avariat autovehiculul de catre un tert cu asigurare RCA valabila la alta companie de asigurari.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Oferta RCA + CASCO Partener se adreseaza tuturor persoanelor fizice care detin vehicule inmatriculate/inregistrate in Romania.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate -
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Oferta RCA + CASCO Partener este valabila pentru accidentele produse pe teritoriul Romaniei, din vina unor terti. Cartea Verde atasata la RCA functioneaza in toate tarile membre ale tratatului (nu numai in cele din UE). Asigurarea CASCO Partener se incheie in completarea unei polite de asigurare RCA de la ASIROM, concomitent cu aceasta. La pretul asigurarii RCA se adauga pentru asigurarea facultativa CASCO Partener pana la 10%, in functie de felul vehiculului asigurat si valoarea lui.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Clientul beneficiaza de siguranta totala in conditiile in care circula prudent si nu provoaca accidente (inclusiv in cazul in care vinovat este un autoturism strain, cu Carte Verde in Bulgaria, etc).
  • Procedura simpla pentru clientul ASIROM: Call Center Daune Auto 24/24 ore, 7/7 zile.
  • Despagubirea pentru CASCO Partener se achita in maxim 7 zile de la acceptarea dosarului complet pentru compensatie directa in cazul accidentelor provocate de terti.