Asigurare RCA Carpatica Asig

Carpatica Asig

Asigurari RCA de la Carpatica Asig - Descriere produs

Carpatica ASIG pune la dispozitie asigurarea obligatorie de raspunderea civila auto, platind in locul asiguratorului, prejudiciile pe care le poate cauza in trafic.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Autovehiculul mentionat in polita pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule. Asigurarea de raspundere civila auto este obligatorie pentru toate persoanele care detin autovehicule inmatriculate/inregistrate sau supuse inmatricularii in Romania.
Prima de asigurare -
Sume asigurate Limite despagubire 2010 (echivalente in lei, la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii evenimentului, comunicat de B.N.R.): 500.000 euro pentru pagube materiale; 2.500.000 euro pentru vatamari corporale. Limite despagubiri 2011 (echivalent in lei, la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii evenimentului, comunicat de B.N.R.): 750.000 euro pentru pagube materiale; 3.500.000 euro pentru vatamari corporale.
Reduceri Reduceri adaptate tipului de autovehicul, perioadei de asigurare si ariei de acoperire. Oferta speciala: cu numai 10 bani pe zi Carpatica Asig ofera asigurarea locuintei si reducere de 10% la RCA.
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp 6 sau 12 luni, in functie de optiunea asiguratului.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Se asigura desbagubiri, sub forma baneasca, pentru: vatamari corporale sau deces; pagube materiale; pagube ca urmare a lipsei de folosinta a autovehiculului avariat, in cazul in care autovehiculul reprezinta mijlocul cu care persoana prejudiciata isi realizeaza obiectul de activitate; cheltuieli legate de reprezentarea juridica, in cazul cererilor de despagubire.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Asiguratorul nu acorda despagubiri pentru: situatiile in care proprietarul/utilizatorul/conducatorul autovehiculului vinovat nu are raspundere civila, daca accidentul a fost produs: de un caz de forta majora, din culpa exclusiva a persoanei prejudiciate/unei terte persoane; prejudiciile suferite de conducatorul autovehiculului raspunzator de producerea accidentului; prejudiciile pentru care nu se face dovada valabilitatii la data accidentului a asigurarii obligatorii RCA sau asiguratorul RCA nu are raspundere; partea din prejudiciu care depaseste limitele de raspundere; amenzile de orice fel si cheltuielile penale la care ar fi obligate persoana autovehiculului asigurat, raspunzatoare de producerea prejudiciului, precum si cheltuielile de executare a hotararilor penale privind plata despagubirilor.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Asiguratul este obligat sa: mentina valabilitatea contractului de asigurare prin plata primelor de asigurare; notifice Asiguratorului RCA, despre intentia de a denunta asigurarea obligatorie RCA, cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea perioadelor pentru care se incheie asigurarea.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Carpatica Asig: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


1 comentariu


LC , acum over 10 years
  (213)   (212)

Nici gand RCA de la Carpatica !! NU CARPATICA !!! O firma de escroci
 

Avantaje produs

  • Beneficierea de Carte Verde, conform conditiilor generale de asigurare ale CARPATICA ASIG.
  • Produsele CARPATICA ASIG au la baza principiul calitatii; oferirea de servicii prompte
  • Parteneriate cu cele mai bune unitati Service din tara si unitati corespondente din strainatat.