Asigurare RCA Omniasig

Omniasig Vienna Insurance Group S.A

Asigurari RCA de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A - Descriere produs

Fii prevazator si incheie asigurarea RCA la OMNIASIG. Atunci cand trebuie sa platesti pentru pagubele produse altcuiva in urma unui accident in trafic noi iti suntem aproape, atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara acestuia, conform conventiei Carte Verde.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Autovehiculul mentionat in polita de asigurare pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule. Asigurarea de raspundere civila auto este obligatorie pentru toate persoanele care detin autovehicule inmatriculate/inregistrate sau supuse inmatricularii in Romania.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp 6 sau 12 luni, in functie de optiunea asiguratului.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Riscurile acoperite in conformitate cu legea in vigoare sunt: pagube materiale, vatamari corporale sau deces, produse tertilor din culpa asiguratului; pagubele produse ca urmare a lipsei de folosinta a autovehiculului avariat; cheltuielile de judecata efectuate de persoana prejudiciata.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Asiguratorul nu acorda despagubiri pentru: situatiile in care proprietarul/utilizatorul/conducatorul autovehiculului vinovat nu are raspundere civila, daca accidentul a fost produs: de un caz de forta majora, din culpa exclusiva a persoanei prejudiciate/unei terte persoane; prejudiciile suferite de conducatorul autovehiculului raspunzator de producerea accidentului; prejudiciile pentru care nu se face dovada valabilitatii la data accidentului a asigurarii obligatorii RCA sau asiguratorul RCA nu are raspundere; partea din prejudiciu care depaseste limitele de raspundere; amenzile de orice fel si cheltuielile penale la care ar fi obligate persoana autovehiculului asigurat, raspunzatoare de producerea prejudiciului, precum si cheltuielile de executare a hotararilor penale privind plata despagubirilor.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Teritoriul Romaniei, teritoriul statelor membre UE, teritoriul Statelor din Spatiul Economic European, care include Elvetia, Croatia si Andorra, conform conventiei Carte Verde.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Asiguratul este obligat sa: mentina valabilitatea contractului de asigurare prin plata primelor de asigurare; notifice Asiguratorului RCA, despre intentia de a denunta asigurarea obligatorie RCA, cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea perioadelor pentru care se incheie asigurarea.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Extinderea gratuita a asigurarii RCA pentru inca 12 state: Moldova, Ucraina, Turcia, Israel, Bosnia si Hertegovina, Albania, Belarus, Maroc, Iran, Macedonia, Serbia si Muntenegru, Tunisia.
  • Daca asiguratul incheie la OMNIASIG Vienna Insurance Group o polita RCA/Carte Verde, extinderea asigurarii CASCO se face gratuit pentru celelalte state membre ale sistemului Carte Verde care nu fac parte din Uniunea Europeana. Pentru Ucraina si Republica Moldova riscul de furt nu este acoperit.
  • Acoperirea prejudiciilor provocate tertilor atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acestuia, conform conventiei Carte Verde.