Asigurare RCA Asirom

Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A

Asigurari RCA de la Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A - Descriere produs

Asirom Vienna Insurance Group ofera asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA) pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Autovehiculul mentionat in polita pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri Reduceri de fidelitate acordate tuturor persoanelor fizice (5% reducere bonus de fidelitate pentru asiguratii persoane fizice care reinnoiesc asigurarea RCA la ASIROM, 5% reducere bonus pentru reinnoire anticipata acordata asiguratilor persoane fizice care reinnoiesc asigurarea RCA cu mai mult de 20 zile pana la data expirarii politei in curs); Reduceri ale tarifelor pentru persoanele pensionate - 35% ; Reduceri ale tarifelor pentru persoanele cu deficiente locomotorii - 50%; Reduceri suplimentare in campaniile promotionale. Reducere 5% pentru asiguratii persoane fizice care incheie simultan cu RCA si o alta asigurare non-auto la Asirom.
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Asigurarea se incheie pentru o perioada de 6 sau 12 luni.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Acopera prejudiciile provocate tertilor prin accidente de vehicule. se acorda despagubiri pentru: pagube materiale; vatamari corporale si deces; pagube ca urmare a lipsei de folosinta a vehiculului avariat; cheltuieli de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Asiguratorul nu acorda despagubiri pentru: situatiile in care proprietarul/utilizatorul/conducatorul autovehiculului vinovat nu are raspundere civila, daca accidentul a fost produs: de un caz de forta majora, din culpa exclusiva a persoanei prejudiciate/unei terte persoane; prejudiciile suferite de conducatorul autovehiculului raspunzator de producerea accidentului; prejudiciile pentru care nu se face dovada valabilitatii la data accidentului a asigurarii obligatorii RCA sau asiguratorul RCA nu are raspundere; partea din prejudiciu care depaseste limitele de raspundere; amenzile de orice fel si cheltuielile penale la care ar fi obligate persoana autovehiculului asigurat, raspunzatoare de producerea prejudiciului, precum si cheltuielile de executare a hotararilor penale privind plata despagubirilor.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Se asigura desbagubiri, sub forma baneasca, pentru: vatamari corporale sau deces; pagube materiale; pagube ca urmare a lipsei de folosinta a autovehiculului avariat, in cazul in care autovehiculul reprezinta mijlocul cu care persoana prejudiciata isi realizeaza obiectul de activitate; cheltuieli legate de reprezentarea juridica, in cazul cererilor de despagubire.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


1 comentariu


CRAVET LUCIAN , acum over 8 years
  (116)   (131)

As vrea sa va rog frumos daca se poatedati o adeverinta in care sa specificati in ce perioada am avut asigurare la dumneavoastra daca au fost daune sau nu , pe TM 23 TNT si TM 21 TNT. Daca se poate in limba engleza imi foloseste in strainatate pentru asigurare
 

Avantaje produs

  • La incheierea asigurarii obligatorii RCA, asiguratul obtine polita RCA, care valideaza pe teritoriul Romaniei, vigneta, precum si documentul international de asigurare "Carte Verde", valabil in statele membre ale Spatiului Economic European.
  • Pe langa reducerile oferite, splimentar se acorda extinderea asigurarii RCA pentru inca 14 state: Albania, Andora, Bosnia si Hertegovina, Belarus, Croatia, Israel, Iran, Maroc, Moldova, Macedonia, Serbia si Muntenegru, Tunisia, Turcia, Ucraina.
  • -