ASIGURARI RCA

Nu exista informatii!
Banca Produse Info    

Asigurare RCA Uniqa - UNIQA Asigurari S.A.

Asigurarea de raspundere civila (RCA) incheiata la Uniqa Asigurari ofera persoanelor ce detin autovehicule, respect, siguranta si responsabilitate in trafic. (...) Comanda vezi detalii »

Asigurare RCA City Insurance - Societatea de Asigurare - Reasigurare CITY INSURANCE S.A

Asigurarea RCA de la City Insurance ofera persoanelor fizice siguranta pentru prejudiciile pe care le poate cauza in trafic. (...) Comanda vezi detalii »

Asigurare auto RCA Generali - Generali Asigurari S.A

Generali Asigurari ofera tutor clientilor un pachet complet de produse de asigurare auto destinat acoperirii tuturor tipurilor de riscuri la care pot fi expusi acestia sau partenerii lori de drum. (...) Comanda vezi detalii »

Asigurare RCA Carpatica Asig - Carpatica Asig

Carpatica ASIG pune la dispozitie asigurarea obligatorie de raspunderea civila auto, platind in locul asiguratorului, prejudiciile pe care le poate cauza in trafic. (...) Comanda vezi detalii »

Asigurare RCA Asirom - Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A

Asirom Vienna Insurance Group ofera asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA) pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule. (...) Comanda vezi detalii »

Asigurare RCA Euroins - EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A

Euroins pune la dispozitie clientilor asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prin accidente de vehicule. (...) Comanda vezi detalii »

Asigurare RCA Allianz Tiriac - Allianz - Tiriac Asigurari S.A.

Cu asigurarea RCA de la Allianz-Tiriac in orice moment poti actiona responsabil, societatea noastra platind pentru prejudiciile pe care le-ai cauzat, fie ca este vorba de pagube materiale sau de vatamari corporale. Asigurarea RCA poate fi incheiata de persoanele fizice care detin autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii, precum si vehiculele aflate in evidenta autoritatii de inreg (...) Comanda vezi detalii »

Asigurarea auto obligatorie RCA Groupama - Groupama Asigurari S.A.

Groupama Asigurari ofera clientilor o asigurare adaptata profilului, in functie de varsta, de categorie, marca si tipul masinii, de zona unde aceasta este inmatriculata, de specificul activitatii lor si de utilizarea autovehiculului. (...) Comanda vezi detalii »

Asigurare RCA - Asigurare Reasigurare ASTRA S.A.

Asigurarea obligatorie RCA oferita de Astra acopera raspunderea civila delictuala a proprietarului sau a utilizatorului unui vehicul pentru prejudiciile produse unei terte parti prin intermediul vehiculului. (...) Comanda vezi detalii »

Oferta RCA + CASCO Partener - Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A

ASIROM introduce ideea de compensatie directa in Romania, oferind optional, alaturi de asigurarea obligatorie RCA si o asigurare facultativa CASCO, pentru riscul de a fi avariat autovehiculul de catre un tert cu asigurare RCA valabila la alta companie de asigurari. (...) Comanda vezi detalii »

Asigurare RCA Omniasig - Omniasig Vienna Insurance Group S.A

Fii prevazator si incheie asigurarea RCA la OMNIASIG. Atunci cand trebuie sa platesti pentru pagubele produse altcuiva in urma unui accident in trafic noi iti suntem aproape, atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara acestuia, conform conventiei Carte Verde. (...) Comanda vezi detalii »

Asigurarea de raspunderea civila auto obligatorie Ardaf - Asigurare Reasigurare ARDAF S.A.

Prin contractul de asigurare obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule, ARDAF acopera raspunderea civila delictuala a proprietarului sau a utilizatorului unui autovehicul pentru prejudiciile produse unei terte parti. (...) Comanda vezi detalii »

Asigurarea RCA ABC - ABC Asigurari si Reasigurari S.A.

Polita RCA pentru autovehicule oferita de ABC Asigurari Reasigurari, asigura raspunderea civila fata de terti in cazul unor pagube produse prin accidente de autovehicule. (...) Comanda vezi detalii »
link sponsorizat
promo
    • Sterge filtre
     
     


    RCA Ieftin 2015 »

    Primesti polita in 24 de ore!