Viata Ta

EUREKO Asigurari

Asigurari de viata de la EUREKO Asigurari - Descriere produs

Viata Ta este cel mai complex program de asigurare de viata de la Eureko, deoarece asigura o dubla protectie: garanteaza o suma de bani de care poti beneficia la momentul stabilit de tine sau poate beneficia familia ta, in cazul producerii evenimentului asigurat. (Suma minima garantata ce poate fi incasata la expirarea contractului).

 

 
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la EUREKO Asigurari: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


1 comentariu


marian marin , acum over 11 years
  (164)   (247)

bine ca am gasit si ceva pe gustul meu
 

Avantaje produs

  • Programul complex de asigurare Viata Ta este menit sa-ti ofere siguranta financiara, astfel incat tu sa te poti ocupa de lucrurile cu adevarat importante din viata ta.
  • Economiile tale sunt investite inteligent astfel incat sa obtinem suma asigurata, pe care ti-o garantam inca de la semnarea contractului.
  • Poti incepe sa contribui la acumularea acestei sume oricand de la 18 pana la 65 de ani.