Rezerva Ta

EUREKO Asigurari

Asigurari de viata de la EUREKO Asigurari - Descriere produs

La Eureko iti propunem sa strangi bani albi pentru zile insorite! Iesirea la pensie, bine planificata, poate insemna o binemeritata odihna dupa o viata de munca. Rolul acestei asigurari este de a garanta un venit suplimentar pe langa pensia de stat la retragerea din activitate, rezultat in urma economisirii pe durata contractului de asigurare.
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la EUREKO Asigurari: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Acest program nu iti conditioneaza retragerea din activitate, iar banii pot fi folositi cu mult timp inainte de acest moment.
  • Unul dintre avantajele majore ale asigurarii Rezerva Ta este adaptarea la inflatie, ceea ce asigura mentinerea valorii reale a sumei asigurate.
  • In cazul in care nu mai poti plati primele, ai posibilitatea sa pastrezi polita activa pentru inca 5 ani.