Renta pentru copii Magister

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group

Asigurari de viata de la BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group - Descriere produs

Renta pentru copii Magister de la BCR Asigurari de Viata VIG este un produs flexibil de economisire si protectie ce ii garanteaza copilului tau suma de bani de care are nevoie, la care se adauga capitalizarea realizata pe perioada contractului.
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Copilul beneficiaza de o suma de bani garantata la momentul ales de tine. Poate folosi banii pentru orice are nevoie: finantarea studiilor, startul unei afaceri, achizitionarea unei case, o nunta de vis.
  • Va beneficia de acesti bani indiferent ce se va intampla cu tine pana atunci. Tu stabilesti suma de bani de care copilul va beneficia. Alegi modul si frecventa de plata cele mai convenabile tie.
  • Renta copilului tau nu este supusa impozitarii, conform legislatiei in vigoare. Copilul va avea resursele financiare si stabilitate la debutul in viata de adult. Valoarea Rentei Magister este garantata in contract inca de la plata primei prime de asigurare.