Investitia Ta

EUREKO Asigurari

Asigurari de viata de la EUREKO Asigurari - Descriere produs

Programul de tip Unit-Linked Investitia Ta de la Eureko Romania este o asigurare de viata cu o componenta investitionala bine definita. In functie de performantele asteptate, de riscul pe care vrei sa ti-l asumi si de orizontul de timp al investitiei, iti poti construi propriul plan investitional.

Programul Unit-Linked cu prima esalonata. Poti stabili initial plata unor prime esalonate, urmand a investi oricand sume suplimentare sub forma de prime extraordinare, marind astfel valoarea investitiei tale.

Programul Unit-Linked cu prima unica. Poti achita o prima unica, ramanand deschisa in continuare optiunea de a investi prime extraordinare.

0% taxe in fiecare an contractual pentru: primul transfer de unit-uri dintr-un fond de investitii in altul si prima redirectionare de prime de asigurare.
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la EUREKO Asigurari: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • In functie de performantele asteptate, de riscul pe care vrei sa ti-l asumi si de orizontul de timp al investitiei, iti poti construi propriul plan investitional.
  • Programul Unit-Linked cu prima unica. Poti achita o prima unica, ramanand deschisa in continuare optiunea de a investi prime extraordinare.
  • Perioada de gratie este de 30 de zile dupa termenul scadent, timp in care inca mai poti achita prima, contractul pastrandu-si caracteristicile.