Asigurarea GaranT

Generali Asigurari S.A

Asigurari de viata de la Generali Asigurari S.A - Descriere produs

GaranT este asigurarea de viata cu componenta investitionala destinata acumularii de capital. Cu alte cuvinte, pe langa componenta investitionala, iti oferim si protectie pentru tine si intreaga familie, in cazul aparitiei unor evenimente nedorite. In plus, la maturitatea contractului, iti garantam cea mai mare valoare a unitatii inregistrata pe toata perioada derularii contractului de asigurare.
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Generali Asigurari S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Beneficiezi de plasamente sigure prin programe de investitii garantate.
  • Scopul principal al fondurilor este cresterea capitalului pe care l-ai investit, evitand riscul de pierdere.
  • Ai garantia unui randament maxim, beneficiind de experienta unei retele de specialisti internationali. Ai posibilitatea de a investi in zona EURO. Pentru a-ti creste investitia, poti efectua plati suplimentare.