Asigurarea facultativa de accidente persoane-CityInsurance

Societatea de Asigurare - Reasigurare CITY INSURANCE S.A

Asigurari de viata de la Societatea de Asigurare - Reasigurare CITY INSURANCE S.A - Descriere produs

Stii ca, in cazul in care nu mai poti munci, vei putea sa-ti platesti darile, taxele si tratamentul, fara sa-ti pui problema ca ai putea ajunge in strada din cauza datoriilor?Cu City Insurance, beneficiezi de un produs flexibil, care asigura o gama larga de riscuri, de la cel de pierdere temporara a capacitatii de munca si pana la cel de deces.
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Societatea de Asigurare - Reasigurare CITY INSURANCE S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Polita de accidente pentru persoane te asigura ca, 24/24, pe toata durata perioadei de asigurare, orice persoana cu varsta cuprinsa intre 14 si 65 ani este asigurata ca urmarile accidentelor suferite vor fi despagubite.
  • Accidentele acoperite prin asigurare sunt si evenimente subite, provenite din afara, fara vointa asiguratului .
  • Asigurarea acopera inclusiv decesul produs din alte cauze decat accidentul, dar care au legatura cu activitatea profesionala desfasurata, inclusiv ca urmare a unui efort fizic sau intelectual excesiv.