Asigurarea de viata de baza

Garanta Asigurari S.A.

Asigurari de viata de la Garanta Asigurari S.A. - Descriere produs

Asigurarea de viata de la Garanta acopera riscul de deces din orice cauza.
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Garanta Asigurari S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Pentru asigurarea de viata pe termen, in caz de deces se acorda o indemnizatie egala cu suma asigurata.
  • La asigurarile cu acumulare de capital, exceptand asigurarea de viata pentru copii, indemnizatia se plateste sau in caz de deces sau la expirarea contractului de asigurare, incluzand atat suma asigurata cat si dividendele acumulate pana la acea data.
  • La asigurarea de viata pentru copii, indemnizatia in caz de deces al asiguratului este egala cu primele platite pana la producerea riscului si dividendele aferente, iar la expirarea contractului indemnizatia este egala cu suma asigurata si dividendele aferente.