Asigurare de viata Astra Avantaj Protect

Asigurare Reasigurare ASTRA S.A.

Asigurari de viata de la Asigurare Reasigurare ASTRA S.A. - Descriere produs

Astra Avantaj Protect este o asigurare de viata care ofera protectie complexa la un pret accesibil.

Zilnic suntem expusi unor riscuri: de la drumul catre serviciu la activitatile zilnice profesionale sau familiale, chiar si in concedii cand suntem nevoiti sa strabatem distante lungi cu autoturismul ori cu avionul. Zilnic suntem inconjurati de pericole. Vrem ca cei dragi sa nu duca povara unor cheltuieli costisitoare in cazul in care suntem victimele unui accident.
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Asigurare Reasigurare ASTRA S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Dispuneti imediat de o polita simpla si accesibila.
  • Poti alege pachetul care ti se potriveste: Complet sau Confort, Senior Confort 1 sau Senior Confort 2.
  • Venituri suplimentare in cazul producerii unor accidente care au necesitat spitalizari, interventii chirurgicale sau in cazul invaliditatii.