Asigurare de accidente

UNIQA Asigurari S.A.

Asigurari de viata de la UNIQA Asigurari S.A. - Descriere produs

Riscul de accidente poate surveni atat in timpul liber cat si in timpul executarii obligatiilor de serviciu, la locul de munca, inclusiv a deplasarilor in interese de serviciu si care pot avea drept urmare vatamarea corporala sau decesul. Asigurarea Uniqa acopera toate aceste riscuri pentru ca tu sa ai o viata linistita, lipsita de grija consecintelor unui potential accident.
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la UNIQA Asigurari S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Accidentele acoperite prin asigurare sunt si evenimente subite, provenite din afara, fara vointa asiguratului .
  • Asigurarea acopera inclusiv decesul produs din alte cauze decat accidentul, dar care au legatura cu activitatea profesionala desfasurata, inclusiv ca urmare a unui efort fizic sau intelectual excesiv.
  • Asiguratul poate opta pentru o acoperire individuala sau o acoperire familiala.