Asigurarea individuala de sanatate VITAL

Grawe Romania Asigurare S.A.

Asigurari de sanatate de la Grawe Romania Asigurare S.A. - Descriere produs

Asigurarea individuala de sanatate oferita de Grawe, VITAL, acopera spitalizarile ca urmari ale imbolnavirii si accidentelor. Programul VITAL este o asigurare cu plata unei indemnizatii zilnice de spitalizare.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il constituie orice persoana fizica in varsta de cel putin 18 ani.
Prima de asigurare Poate fi in RON sau EUR.
Sume asigurate -
Reduceri In cazul asigurarii concomitente a unei familii, se acorda reduceri: 2 membrii ai familiei - 10% reducere a primei; 3 membrii ai familiei - 15% reducere a primei; 4 sau mai multi membrii ai familiei - 20% reducere a primei. Se considera "Familie" partenerii conjugali si copiii proprii, copiii vitregi, copiii adoptati, care locuiesc cu acestia si care nu depasesc varsta de 25 de ani.
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Asigurarea se incheie pe o durata determinata, stabilita de contractantul asigurarii si cuprinsa intre 1 an si 10 ani. Daca persoana asigurata este minora, durata asigurarii este limitata de implinirea varstei de 18 ani.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii Prima poate fi platita anual sau semestrial.
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Se acopera prin asigurare: spitalizarea ca urmare a imbolnavirii; spitalizarea ca urmare a unui accident.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Sunt excluse de sub acoperirea prin asigurare toate bolile existente la momentul semnarii cererii de asigurare, inclusiv cele genetice, cronice sau congenitale.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere Indemnizatia de spitalizare se plateste pentru maxim 180 de zile pe an, dar nu poate depasi 90 de zile pentru acelasi eveniment asigurat. Nu se plateste indemnizatie de spitalizare daca numarul zilelor de spitalizare este mai mic de 4 zile. Din ziua a 4-a de spitalizare se plateste despagubire pentru toate zilele de spitalizare.
Limite teritoriale Asigurarea este valabila oriunde, cu exceptia tarilor: Afganistan, Bahamas, Ghana, India, Israel, Kenya, Mali, Pakistan. Acoperirea in afara granitelor Romaniei este valabila pentru maximum 3 luni consecutive de la data de intrare pe teritoriul altor tari si numai daca asiguratul va face dovada ca a efectuat, nainte de plecare, tratamentul preventiv obligatoriu (pentru tarile in legatura cu care exista prevederi oficiale in acest sens).
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Indemnizatia zilnica maxima: 350 Lei/zi sau 80 Euro/zi. Indemnizatia zilnica minima: 35 Lei/zi sau 8 Euro/zi. In primele 3 luni de la inceputul asigurarii nu se plateste indemnizatie de spitalizare decat pentru accidente si anumite boli infectioase acute.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Grawe Romania Asigurare S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Pentru asigurarile cu o perioada mai mare de 2 ani, incepand din al treilea an, daca in anul de asigurare anterior asiguratul nu a primit nici o despagubire, in anul de asigurare curent va beneficia de o reducere de 25% a primei anuale initiale (prima aferenta primului an de asigurare).
  • Se pot asigura persoane cu varsta minima de 1 an si maxima de 65 ani.
  • Varsta maxima de iesire din asigurare pentru persoana asigurata este de 75 de ani.