Planul de sanatate Basic Plan

EUREKO Asigurari

Asigurari de sanatate de la EUREKO Asigurari - Descriere produs

Planurile de sanatate Eureko constituie primul concept integrat de sanatate care ofera atat protectia financiara cat si infrastructura necesara actului medical. Preventia, calitatea, accesul si controlul sunt pilonii de baza ai sistemului de sanatate Eureko.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Protectia financiara cat si infrastructura necesara actului medical
Prima de asigurare -
Sume asigurate Asigurarea are o limita superioara de acoperire financiara pentru fiecare an calendaristic de 25.000 Euro.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp 1 an
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate - 7 consultatii pe an efectuate de medici specialisti din reteaua de sanatate Eureko; - toate procedurile medicale (diagnosticare, interpretarea analizelor, chirurgie, asistenta post-operatorie, internare in sistem de urgenta, internare post-operatorie); - toate examenele de diagnostic (prelevare de mostre, consult de specialitate, radiografii, paroscopie, imagistica prin rezonanta magnetica etc); - discounturi la servicii stomatologice in clinici partenere Eureko; - un control anual preventiv; - toate cheltuielile de spitalizare si interventii chirurgicale in spitalul Euroclinic si 70% din cheltuielile de spitalizare si pentru interventii chirurgicale in alte spitale din reteaua de sanatate Eureko; - transport medical de urgenta de 3 ori/an; - acces 24 de ore din 24 la Centrul de Coordonare 021 9677; - acces la toti furnizorii si la toate specialitatile medicale ce alcatuiesc reteaua de sanatate Eureko.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Reteaua este distribuita astfel incat sa ofere maximum de accesibilitate geografica, atat de necesara pentru a livra optim toate aceste servicii.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la EUREKO Asigurari: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Cu asigurarea de sanatate Eureko beneficiezi de: consultatii la medici specialisti, control anual preventiv, vizite ale medicului la domiciliu, proceduri medicale, analize de laborator, imagistica (ecografii, radiografii, tomografie computerizata etc), discounturi la servicii stomatologice, spitalizare, interventii chirurgicale in tara si in strainatate, transport medical de urgenta, Call Center 021 9677, asigurare de calatorie in strainatate, acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la Centrul de Coordonare, acces la reteaua de sanatate Eureko.
  • Reteaua furnizorilor de servicii medicale Eureko iti pune la dispozitie: cabinete medicale private, centre de diagnostic si tratament, laboratoare, centre de diagnostic imagistic, spitale - cel mai important fiind Euroclinic, furnizori de servicii de urgenta.
  • Reteaua este distribuita astfel incat sa ofere maximum de accesibilitate geografica, atat de necesara pentru a livra optim toate aceste servicii.