Medical Select Plus

Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A

Asigurari de sanatate de la Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A - Descriere produs

Medical Select Plus este asigurarea de sanatate care iti ofera protectie financiara optima in caz de accident sau imbolnavire, garantia depasirii tuturor situatiilor imprevizibile si a evenimentelor nedorite, ce pot afecta sanatatea si viata ta si a familiei tal

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Asirom incheie polite de asigurare facultativa de sanatate individuale, cu orice cetatean roman sau rezident in Romania, cu varsta cuprinsa intre 16 si 64 ani.
Prima de asigurare -
Sume asigurate 100.000 EUR/an pentru fiecare asigurat sau coasigurat.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Cheltuielile medicale necesare a fi efectuate in caz de spitalizare si tratament ambulatoriu, datorate unor imbolnaviri imprevizibile, care ameninta sanatatea si/sau viata persoanei respective. Se deconteaza costurile privind: spitalizarea, tratamentul medical in spital si interventii chirurgicale in rezerva privata cu 1 - 2 paturi; medicamente si materiale medicale prescrise pacientului spitalizat; tratament in camera de urgenta; onorariile datorate medicilor licentiati, chirurgilor si anestezistilor; radioterapie, chimioterapie, consultatii, urmarirea evolutiei bolii si radiologie; tratament ambulatoriu; se acopera si transportul medical de urgenta, in caz de accident, cu o ambulanta publica sau privata.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Anumite tratamente in legatura cu sistemul reproductiv, chirurgie optionala, achizitionarea de ochelari de vedere, facilitati SPA, tratamente pentru reducerea greutatii, tratamente medicale experimentale, SIDA si boli cauzate de HIV, tratamente stomatologice.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Prin polita se acopera tratamentul cu spitalizare in Austria si cu spitalizare si ambulatoriu in Romania, Albania, Belarus, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Estonia, Letonia, Lituania, Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere Contractul se poate rezilia oricand, printr-o notificare in scris, cu cel putin 20 de zile inainte de termenul efectiv al rezilierii.
Observatii In polita, pe langa asigurat, pot fi inclusi si sotul/sotia pana la momentul implinirii varstei de 64 de ani, precum si copiii pana la varsta de 18 sau 24 de ani, daca urmeaza cursurile, la zi, ale unui institut de invatamant superior.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


1 comentariu


denisa , acum over 10 years
  (160)   (155)

Aveti niste aplicatii de toata jena. Incerc sa aplic pentru un tip de asigurare si absolut la toate butoanele voastre pe care scrie APLICA de deschide acelasi formulat pt asigurarile de calatorie! Tpic romanesc,ne prefacem ca muncim, ne prefacem ca suntem corecti. Concluzia, degeaba vrei tu un tip de asigurare, eu iti fac ce vreau eu!
 

Avantaje produs

  • Primele de asigurare pot fi ajustate in functie de optiunea asiguratului, prin coplata cheltuielilor in limita a 10%, 20% sau 30%, precum si pentru efectuarea unui control medical general in Austria, in suma de 200 sau 400 Euro, in functie de optiunea asiguratului.
  • Posibilitatea platii primelor si in rate lunare sau trimestriale.
  • La reinnoirea politei in maxim 15 zile de la expirarea politei anterioare, raspunderea ASIROM este garantata de la data reinnoirii, pentru toate riscurile.