Asigurarea voluntara de sanatate

EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A

Asigurari de sanatate de la EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A - Descriere produs

Asigurarea voluntara de sanatate oferita de Euroins este destinata oricarei persoane cu domiciliul sau rezidenta pe teritoriul Romaniei, avand varsta maxima de 60 ani.

 

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Euroins, in baza contractului de asigurare si in schimbul primei de asigurare platite de catre Asigurat, se obliga ca, la producerea riscurilor asigurate, sa acopere costurile/cheltuielile medicale generate de accidentarea si/sau imbolnavirea Asiguratului si care au avut ca urmare accesarea beneficiilor acoperite.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Riscurile de imbolnavire sau accidentarea Asiguratului, in conformitate cu clauzele anexate si inscrise in Polita, convenite la incheierea asigurarii, cu o perioada de asteptare de 3 (trei) luni.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa informeze Euroins in maximum 48 de ore de la data luarii la cunostinta despre orice modificare a datelor luate in considerare la emiterea politei. Sa ia masurile necesare minimizarii duratei evenimentului asigurat, respectand recomandarile medicilor curanti, urmand cu strictete tratamentul prescris, abtinandu-se de la activitati care ii pot afecta/influenta negativ recuperarea. Sa se supuna examinarii medicale efectuata de catre un medic specialist agreat de Euroins, in cazul solicitarii Euroins.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Dependentii (copii aflati in intretinere, sot/sotie) pot fi asigurati de catre cel care incheie asigurarea. Salariatii unei companii (cu varste cuprinse intre 18 si 60 ani) pot deveni Asigurati in baza politei de grup pe care o incheie in favoarea lor Angajatorul.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Numarul de consultatii sau interventii chirurgicale nu este limitat decat de suma asigurata convenita la incheierea politei.
  • Ingrijire la cele mai inalte standarde; consultatii initiale, consultatii de control si investigatii folosind tehnologie de ultima ora din domeniul medical.
  • Vizite sau supravegherea evolutiei pacientului la domiciliu; interventii chirurgicale necesare in conformitate cu conditiile din planul de asigurare solicitat.