Asigurarea pentru transplant celule stem

Gothaer Asigurari Reasigurari

Asigurari de sanatate de la Gothaer Asigurari Reasigurari - Descriere produs

Cand esti sanatos, iti doresti o multime de lucruri. Cand esti bolnav, numai unul. Pentru ca iti pasa de sanatatea copilului tau si ai recoltat celule stem la nastere, pentru tine, grija pe care o porti micutului tau este cel mai important lucru din lume. 

STEM CELL este creat special pentru a-ti proteja familia, preluand, rapid, din presiunea financiara generata de un transplant de celule stem.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Interventiile medicale, serviciile medicale de specialitate
Prima de asigurare -
Sume asigurate 100000 (Asigurarea STEM CELL acopera toate costurile si/sau cheltuielile cu interventia de transplant intr-o clinica din Romania pana la maxim 100.000 Euro, iar daca efectuarea lui nu este posibila in Romania, transplantul se va putea efectua intr-o alta clinica din Uniunea Europeana. In acest caz, limita maxima de despagubire este de 200.000 Euro.)
Reduceri - (Sunt acoperite cheltuielile suplimentare de transport necesare asiguratorilor in vederea efectuarii transplantului, in sub-limita a 10.000 Euro.)
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Plata serviciilor medicale de specialitate - costuri/cheltuieli medicale necesar a fi efectuate pentru: teste si proceduri pre-transplant, inclusiv tratamentul efectelor secundare; transplantul efectuat Asiguratului cu celule stem proprii recoltate la nastere, si/sau cu celule stem multiplicate din celule stem proprii (numai daca aceasta procedura este considerata procedura standard); transplantul efectuat Asiguratilor Aditionali nominalizati in Polita de asigurare cu celulele stem proprii Asiguratului, recoltate la nasterea acestuia; tratamentul efectelor secundare, complicatiilor care pot apare dupa efectuarea transplantului, dar nu mai tarziu de 12 luni de la efectuarea transplantului; alte cheltuieli medicale aferente Transplantului asigurat.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare Sunt asigurate cheltuielile suplimentare in sublimita a 10.000 EUR (in total pe perioada) necesare Asiguratului in deplasarile efectuate in vederea efectuarii interventiei de Transplant, precum si pentru vizitele medicale pre si post Transplant.
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Gothaer Asigurari Reasigurari: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Creat special pentru a-ti proteja familia, preluand, rapid, din presiunea financiara generata de un transplant de celule stem.
  • Produsul se adreseaza oricarei persoane, careia i s-au recoltat la nastere celule stem precum si parintilor naturali si fratilor/surorilor sale.
  • Polita acopera cheltuielile necesare in caz de transplant de celule stem pentru copilul caruia i s-au recoltat celulele stem la nastere dar si tuturor fratilor / surorilor sale, precum si parintilor sai.