Asigurarea de accidente personale

Gothaer Asigurari Reasigurari

Asigurari de sanatate de la Gothaer Asigurari Reasigurari - Descriere produs

Te-ai gandit cum tu si familia ta ati fi afectatia financiar daca tu sau oricare dintre din membrii familiei ar suferi un accident si, in consecinta, ar trebui platite diverse cheltuieli de spitalizare si tratament sau, mai rau, ar suferi o invaliditate permanenta si nu ati mai putea munci ca inainte? Cu Asigurarea de accidente oferite de Gothaer Asigurari vei fi sigur ca primesti sprijinul financiar atat de necesar in astfel de momente.De ce o asigurare de accidente si nu una de viata ? Pentru ca asigurarea de accidente este mult mai ieftina si nu presupune un contract pe termen lung (asigurarea de accidente se incheie de regula pentru 1 an, dar si pentru perioade mai scurte).

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii asigurare de sanatate
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Te poti asigura doar pentru riscurile de baza - invaliditate permanenta si deces - sau poti opta pentru o serie de acoperiri suplimentare, precum indemnizatie zilnica de spitalizare, cheltuieli efectuate in cazul interventiilor chirurgicale, fracturilor, arsurilor.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Efectuarea de analize medicale.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere Limite separate de indemnizare pentru riscurile de baza (invaliditate permanenta si deces) sau limita unica (combinat pentru invaliditate permanenta si deces).
Limite teritoriale Produsul de asigurare este disponibil persoanelor care au domiciliu stabil sau rezidenta in Romania si varsta intre 14 si 70 de ani.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Ai la dispozitie multiple planuri de acoperire adecvate nevoii tale de protectie si bugetului.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Gothaer Asigurari Reasigurari: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • De ce o asigurare de accidente si nu una de viata ? Pentru ca asigurarea de accidente este mult mai ieftina si nu presupune un contract pe termen lung (asigurarea de accidente se incheie de regula pentru 1 an, dar si pentru perioade mai scurte).
  • Ai la dispozitie multiple planuri de acoperire adecvate nevoii tale de protectie si bugetului.
  • Cu Asigurarea de accidente oferite de Gothaer Asigurari vei fi sigur ca primesti sprijinul financiar.