Asigurare pentru afectiuni grave UltraMed

Alico Asigurari Romania S.A

Asigurari de sanatate de la Alico Asigurari Romania S.A - Descriere produs

Nimanui nu ii place sa se gandeasca la boli grave, desi acestea sunt intotdeauna o posibilitate. Ucigasul nr. 1 la nivel mondial il reprezinta bolile cardiovasculare. Se estimeaza ca 17 milioane de oameni isi pierd viata anual din cauza atacurilor de cord si a atacurilor cerebrale, 80% dintre decese avand loc in tari in curs de dezvoltare.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Produsul iti ofera acoperire pentru o gama variata de 32 de afectiuni grave.
Prima de asigurare Beneficiile oferite de UltraMED sunt disponibile de la 0,8 lei pe zi. (Poti modifica frecventa de plata a primelor pentru a fi in avantajul tau.)
Sume asigurate Dupa ce ai fost diagnosticat cu una din aceste afectiuni, compania iti pune la dispozitie o suma de pana la 800.000 RON in functie de prima platita
Reduceri De frecventa (in functie de frecventa de plata a primelor: semestrial sau anual. Se acorda reducere pentru frecventa de plata anuala).
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Polita se incheie pe o perioada de 1 an, reinnoibila pe o durata maxima de 10 ani.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Diagnosticarea cu una dintre cele 32 de afectiuni grave mentionate in polita de asigurare.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Polita ofera acoperire si ramane in vigoare chiar daca iti schimbi tara de resedinta.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Banii pot fi utilizati pentru a urma tratamentul indicat de medicul specialist.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Alico Asigurari Romania S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Orice persoana sanatoasa la momentul incheierii contractului, cu varsta intre 18 si 55 de ani poate beneficia de asigurare.
  • Daca diagnosticul se refera la oricare dintre cele 32 de afectiuni grave acoperite conform conditiilor contractuale, vom plati integral suma asigurata. Te rugam sa ne contactezi in maxim 10 zile de la data diagnosticarii.
  • Dupa primirea documentatiei complete referitoare la solicitarea de despagubire, plata se va efectua in maxim 30 de zile, conform conditiilor contractuale.