Asigurare de sanatate REMEDIS

ING Asigurari de Viata S.A.

Asigurari de sanatate de la ING Asigurari de Viata S.A. - Descriere produs

REMEDIS este un produs care acopera strict spitalizarea si interventia chirurgicala ca urmare a unui accident, ajuntand clientul sa faca fata costurilor medicale reale

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii este acoperirea cheltuielilor rezultate din spitalizarea si interventia chirurgicala.
Prima de asigurare Se calculeaza in functie de suma asigurata aleasa si factorii demografici (varsta, sex).
Sume asigurate Pentru spitalizare: intre 45 RON si 110 RON pe zi; in cazul spitalizarii suma asigurata zilnica este mutiplicata cu numarul de zile de spitalizare (nu mai mult de 180 de zile per an contractual); primele 2 zile de spitalizare nu sunt acoperite. Pentru interventie chirurgicala: intre 450 RON si 1700 RON; poate fi multiplicata cu un procent cuprins intre 100 si 500% in functie de gravitatea interventiei.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Durata contractului este intre 1 - 5 ani.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii Primele se pot plati anual sau semestrial prin: ordin de plata, transfer bancar sau cupoane.
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Sunt acoperite cheltuielile de spitalizare si interventiile chirurgicale ca urmare a unui accident.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere Asiguratorul acopera riscul producerii evenimentului asigurat cauzat direct de un Accident, pe o perioada de maxim 1 an de la data producerii Accidentului. Indemnizatia platita de Asigurator in acest caz se incadreaza in limita maxima de 180 zile pentru anul de asigurare in curs.
Limite teritoriale Pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate (dar numai pe o perioada de 3 luni).
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa informeze imediat Asiguratorul despre orice schimbare intervenita in ocupatia, sporturile, hobby-urile practicate si domiciliul (resedinta). Sa ceara si sa accepte fara intarziere un tratament medical in caz de accident, sa urmeze prescriptiile medicului. Sa anunte evenimentul asigurat in maxim 72 ore de la externare.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Pot fi coasigurati: membrii familiei. Varsta maxima pana la care dureaza acoperirea este de 65 ani si 23 ani pentru copiii asigurati.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la ING Asigurari de Viata S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


1 comentariu


Elena Coltanel , acum over 9 years
  (161)   (158)

Buna ziua ,
sunt posesoarea unui card Eclusiv Club ING si nu mai stiu lista clinicilor partenere pentru orasul Bacau.
As dori sa -mi trimiteti si mie lista si reducerile va rog frumos.
Va multumesc anticipat,
Cu respact Elena Coltanel
 

Avantaje produs

  • Accesibilitate: daca pe parcursul unui an de asigurare nu are loc nici un eveniment asigurat pentru fiecare persoana cuprinsa in asigurare, in urmatorul an asiguratul beneficiaza de o reducere de prima de 15%.
  • Flexibilitate: Remedis asigura protectie intregii familii; asiguratul alege sumele de asigurare dorite, perioada de acoperire si frecventa de plata a primelor; riscurile sunt acoperite si pe perioada sederii in strainatate.
  • Beneficii suplimentare: daca Asiguratul devine membru Exclusive Club, are acces la serviciile oferite de peste 40 de clinici medicale din intreaga tara, beneficiind si de reduceri special negociate pentru el.