ASIGURARI DE SANATATE

Nu exista informatii!
Banca Produse Info    

Asigurarea pentru transplant celule stem - Gothaer Asigurari Reasigurari

Cand esti sanatos, iti doresti o multime de lucruri. Cand esti bolnav, numai unul. Pentru ca iti pasa de sanatatea copilului tau si ai recoltat celule stem la nastere, pentru tine, grija pe care o porti micutului tau este cel mai important lucru din lume.  STEM CELL este creat special pentru a-ti proteja familia, preluand, rapid, din presiunea financiara generata de un transplant de celule s (...) vezi detalii »

Asigurare de sanatate SANTE - Asigurare Reasigurare ASTRA S.A.

Bunastarea ta incepe cu sanatatea ta! Pachetul de asigurari de sanatate exclusivist Astra Sante garanteaza accesul la cele mai bune servicii medicale cu acoperire in Germania, Austria si optional Romania. O asigurare de sanatate buna la nevoie se cunoaste, in momentele cand ar trebui sa iti garanteze accesul la cele mai bune si adecvate servicii medicale, fara niciun fel de restrictii. De aceea A (...) vezi detalii »

Asigurare de sanatate REMEDIS - ING Asigurari de Viata S.A.

REMEDIS este un produs care acopera strict spitalizarea si interventia chirurgicala ca urmare a unui accident, ajuntand clientul sa faca fata costurilor medicale reale (...) vezi detalii »

Asigurare de sanatate MediCert - Alico Asigurari Romania S.A

Asigurarea de Sanatate este disponibila in patru categorii – Bronze, Silver, Gold si Platinum, concepute in functie de acoperirea dorita. (...) vezi detalii »

Asigurarea individuala de sanatate VITAL - Grawe Romania Asigurare S.A.

Asigurarea individuala de sanatate oferita de Grawe, VITAL, acopera spitalizarile ca urmari ale imbolnavirii si accidentelor. Programul VITAL este o asigurare cu plata unei indemnizatii zilnice de spitalizare. (...) vezi detalii »

Asigurarea de sanatate FOCUS PLUS - Generali Asigurari S.A

Focus Plus este asigurarea de sanatate prin care poti controla tot ceea ce pare imprevizibil, evenimentele nedorite din viata ta si a familiei tale, oferind protectie optima in caz de accident sau imbolnavire. Focus Plus este polita de sanatate oferita de Generali Asigurari, care reprezinta o formula optima de protectie in caz de accident si imbolnavire. (...) vezi detalii »

Asigurarea voluntara de sanatate - EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A

Asigurarea voluntara de sanatate oferita de Euroins este destinata oricarei persoane cu domiciliul sau rezidenta pe teritoriul Romaniei, avand varsta maxima de 60 ani.   (...) vezi detalii »

Medical Select Plus - Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A

Medical Select Plus este asigurarea de sanatate care iti ofera protectie financiara optima in caz de accident sau imbolnavire, garantia depasirii tuturor situatiilor imprevizibile si a evenimentelor nedorite, ce pot afecta sanatatea si viata ta si a familiei tal (...) vezi detalii »

Asigurarea de sanatate OMNISANA - Omniasig Vienna Insurance Group S.A

Desi multi dintre noi credem ca suntem de neatins, in realitate sanatatea noastra este fragila.O viata sanatoasa si implinita iti ofera cele mai multe satisfactii.De aceea, OMNISANA este alaturi de tine.Serviciul de sanatate MULTICLINIC iti ofera posibilitatea de a accesa furnizori de sanatate renumiti, agreati de Omniasig, in functie de nevoile si preferintele tale. (...) vezi detalii »

Asigurare medicala si de accidente pentru cetateni straini - Allianz - Tiriac Asigurari S.A.

Cu probleme datorate accidentelor se confrunta oricine si oricand. Numai ca in momentul in care aceasta se intampla unui cetatean strain aflat temporar in Romania, situatia nu mai este chiar atat de simpla, nici pentru acesta, nici pentru tine. Exista insa posibilitatea de a evita toate aceste consecinte neplacute incheind la Allianz-Tiriac o asigurare medicala si de accidente a cetatenilor strain (...) vezi detalii »

Asigurare de sanatate ExtraMed - Alico Asigurari Romania S.A

Spitalizarea iti afecteaza veniturile si presupune cheltuieli suplimentare. Asigurarea voluntara de sanatate ExtraMED iti ofera posibilitatea de a beneficia de un tratament la standarde superioare, atat daca institutia medicala aleasa este privata, cat si daca aceasta are statut de institutie publica. (...) vezi detalii »

Asigurare voluntara de sanatate - Carpatica Asig

Asigura starea de sanatate a asiguratului, caruia i se acopera cheltuielile efectuate pentru servicii medicale (...) vezi detalii »

Asigurarea de accidente personale - Gothaer Asigurari Reasigurari

Te-ai gandit cum tu si familia ta ati fi afectatia financiar daca tu sau oricare dintre din membrii familiei ar suferi un accident si, in consecinta, ar trebui platite diverse cheltuieli de spitalizare si tratament sau, mai rau, ar suferi o invaliditate permanenta si nu ati mai putea munci ca inainte? Cu Asigurarea de accidente oferite de Gothaer Asigurari vei fi sigur ca primesti sprijinul financ (...) vezi detalii »

Planul de sanatate Basic Plan - EUREKO Asigurari

Planurile de sanatate Eureko constituie primul concept integrat de sanatate care ofera atat protectia financiara cat si infrastructura necesara actului medical. Preventia, calitatea, accesul si controlul sunt pilonii de baza ai sistemului de sanatate Eureko. (...) vezi detalii »

Planul de sanatate Full Plan - EUREKO Asigurari

Planurile de sanatate Eureko constituie primul concept integrat de sanatate care ofera atat protectia financiara cat si infrastructura necesara actului medical. Preventia, calitatea, accesul si controlul sunt pilonii de baza ai sistemului de sanatate Eureko. (...) vezi detalii »
link sponsorizat
promo
    • Sterge filtre
     
     


    RCA Ieftin 2015 »

    Primesti polita in 24 de ore!