ASIGURARI DE SANATATE

Nu exista informatii!
Banca Produse Info    

Asigurarea voluntara de sanatate - EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A

Asigurarea voluntara de sanatate oferita de Euroins este destinata oricarei persoane cu domiciliul sau rezidenta pe teritoriul Romaniei, avand varsta maxima de 60 ani.   (...) vezi detalii »

Asigurare de sanatate ExtraMed - Alico Asigurari Romania S.A

Spitalizarea iti afecteaza veniturile si presupune cheltuieli suplimentare. Asigurarea voluntara de sanatate ExtraMED iti ofera posibilitatea de a beneficia de un tratament la standarde superioare, atat daca institutia medicala aleasa este privata, cat si daca aceasta are statut de institutie publica. (...) vezi detalii »

Asigurare de sanatate MediCert - Alico Asigurari Romania S.A

Asigurarea de Sanatate este disponibila in patru categorii – Bronze, Silver, Gold si Platinum, concepute in functie de acoperirea dorita. (...) vezi detalii »

Asigurare de sanatate MedProtector - AXA Asigurari

Mie nu mi se poate intampla asta este replica pe care fiecare dintre noi a spus-o cel putin o data in viata. Din pacate, orice este posibil, mai ales cand vine vorba de sanatate. Este ceva ce nu poti controla, dar poti preveni. Cum? Cu ajutorul asigurarii MedProtector. De ce ai face asta? Ca sa stai linistit in cazul in care apar anumite probleme de sanatate. Pentru ca, in caz de spitalizari, op (...) vezi detalii »

Asigurarea de sanatate FOCUS PLUS - Generali Asigurari S.A

Focus Plus este asigurarea de sanatate prin care poti controla tot ceea ce pare imprevizibil, evenimentele nedorite din viata ta si a familiei tale, oferind protectie optima in caz de accident sau imbolnavire. Focus Plus este polita de sanatate oferita de Generali Asigurari, care reprezinta o formula optima de protectie in caz de accident si imbolnavire. (...) vezi detalii »

Asigurarea de sanatate OMNISANA - Omniasig Vienna Insurance Group S.A

Desi multi dintre noi credem ca suntem de neatins, in realitate sanatatea noastra este fragila.O viata sanatoasa si implinita iti ofera cele mai multe satisfactii.De aceea, OMNISANA este alaturi de tine.Serviciul de sanatate MULTICLINIC iti ofera posibilitatea de a accesa furnizori de sanatate renumiti, agreati de Omniasig, in functie de nevoile si preferintele tale. (...) vezi detalii »

Asigurare asistenta medicala - Credit Europe Asigurari Reasigurari S.A.

Majoritatea accidentelor si urgentelor medicale se petrec in locuri aflate la distante considerabile fata de un spital, de cabinetul unui medic. Actiunea rapida va da victimei cea mai buna sansa de recuperare. Credit Europe Asigurari va ofera posibilitatea de apela in caz de urgenta la serviciul de asistenta medicala sunand la numarul 021 400 80 00 pentru a putea fi in cel mai scur (...) vezi detalii »

Asigurarea de accidente personale - Gothaer Asigurari Reasigurari

Te-ai gandit cum tu si familia ta ati fi afectatia financiar daca tu sau oricare dintre din membrii familiei ar suferi un accident si, in consecinta, ar trebui platite diverse cheltuieli de spitalizare si tratament sau, mai rau, ar suferi o invaliditate permanenta si nu ati mai putea munci ca inainte? Cu Asigurarea de accidente oferite de Gothaer Asigurari vei fi sigur ca primesti sprijinul financ (...) vezi detalii »

Asigurarea individuala de sanatate VITAL - Grawe Romania Asigurare S.A.

Asigurarea individuala de sanatate oferita de Grawe, VITAL, acopera spitalizarile ca urmari ale imbolnavirii si accidentelor. Programul VITAL este o asigurare cu plata unei indemnizatii zilnice de spitalizare. (...) vezi detalii »

Planul de sanatate Basic Plan - EUREKO Asigurari

Planurile de sanatate Eureko constituie primul concept integrat de sanatate care ofera atat protectia financiara cat si infrastructura necesara actului medical. Preventia, calitatea, accesul si controlul sunt pilonii de baza ai sistemului de sanatate Eureko. (...) vezi detalii »

Asigurare pentru afectiuni grave UltraMed - Alico Asigurari Romania S.A

Nimanui nu ii place sa se gandeasca la boli grave, desi acestea sunt intotdeauna o posibilitate. Ucigasul nr. 1 la nivel mondial il reprezinta bolile cardiovasculare. Se estimeaza ca 17 milioane de oameni isi pierd viata anual din cauza atacurilor de cord si a atacurilor cerebrale, 80% dintre decese avand loc in tari in curs de dezvoltare. (...) vezi detalii »

Medical Select Plus - Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A

Medical Select Plus este asigurarea de sanatate care iti ofera protectie financiara optima in caz de accident sau imbolnavire, garantia depasirii tuturor situatiilor imprevizibile si a evenimentelor nedorite, ce pot afecta sanatatea si viata ta si a familiei tal (...) vezi detalii »

Asigurare de sanatate SANTE - Asigurare Reasigurare ASTRA S.A.

Bunastarea ta incepe cu sanatatea ta! Pachetul de asigurari de sanatate exclusivist Astra Sante garanteaza accesul la cele mai bune servicii medicale cu acoperire in Germania, Austria si optional Romania. O asigurare de sanatate buna la nevoie se cunoaste, in momentele cand ar trebui sa iti garanteze accesul la cele mai bune si adecvate servicii medicale, fara niciun fel de restrictii. De aceea A (...) vezi detalii »

Asigurare medicala si de accidente pentru cetateni straini - Allianz - Tiriac Asigurari S.A.

Cu probleme datorate accidentelor se confrunta oricine si oricand. Numai ca in momentul in care aceasta se intampla unui cetatean strain aflat temporar in Romania, situatia nu mai este chiar atat de simpla, nici pentru acesta, nici pentru tine. Exista insa posibilitatea de a evita toate aceste consecinte neplacute incheind la Allianz-Tiriac o asigurare medicala si de accidente a cetatenilor strain (...) vezi detalii »

Asigurarea privata pentru sanatatea ta - BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group

Asigurarea privata pentru sanatatea ta reprezinta o optiune eficienta pentru a beneficia de servicii medicale in sistem privat si pentru a-ti proteja in orice moment sanatatea. (...) vezi detalii »
link sponsorizat
promo
    • Sterge filtre
     
     


    RCA Ieftin 2015 »

    Primesti polita in 24 de ore!