Polita Eurocasa Medie

Generali Asigurari S.A

Asigurari de locuinte de la Generali Asigurari S.A - Descriere produs

EUROCASA este un pachet complet de asigurare care acopera pierderile materiale asupra locuintei si bunurilor, in cazul producerii unor evenimente nedorite.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il constituie cladirile si continutul acestora (mobila, vesela, bunuri electrocasnice, obiecte de pret, etc).
Prima de asigurare -
Sume asigurate Suma asigurata se stabileste potrivit declaratiei Asiguratului, conform uneia din formele de asigurare prevazute in polita.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor Constatarea si evaluarea daunelor se fac de catre reprezentantii Societatii, direct sau prin imputerniciti, impreuna cu Asiguratul sau imputernicitii sai sau prin experti neutri.
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Riscurile din pachetul Standard si calamitatile naturale: cutremur, inundatii si aluviuni, fenomene atmosferice, prabusirea alunecarea sau surparea terenului, greutatea stratului de zapada.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Daunele de natura electrica; daunele morale, de consecinta si indirecte; avariile accidentale produse la instalatiile de distributie a energiei electrice; daunele rezultand din modificari de constructie neautorizate; daunele produse cu intentie.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Asiguratul este obligat sa comunice Societatii producerea evenimentului asigurat in termen de 3 zile de la data luarii la cunostinta despre aceasta. Sa depuna diligentele necesare si sa ia toate masurile pentru limitarea pagubelor.
Compensare Societatea are dreptul de a compensa primele ce i se datoreaza pana la sfarsitul anului de asigurare, in temeiul oricarui contract, cu orice indemnizatie cuvenita Asiguratului sau Beneficiarului.
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere Contractul de asigurarea poate inceta prin denuntarea unilaterala de catre una dintre partile contractante, cu notificarea prealabila a celeilalte parti, care trebuie facuta cu cel putin 20 de zile calendaristice inainte de denuntare.
Observatii Pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor, aceasta asigurare poate fi completata cu urmatoarele clauze speciale: bunuri speciale, obiecte de pret, centrale termice, spargerea suprafetelor vitrate, arme de foc, carti de specialitate, cladiri in amenajare.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Generali Asigurari S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Flexibilitate, prin cele 3 variante de acoperire disponibile; reteaua teritoriala de solutionare a daunelor, conectata on-line la un sistem informatic avansat, ce permite rezolvarea, in conditii optime, a oricarei solicitari de despagubire.
  • Promptitudine in plata despagubirilor; accesibilitate datorata unor tarife deosebit de avantajoase.
  • Posibilitatea incheierii politei si de catre persoane care locuiesc cu chirie, acestea fiind scutite de grija unor eventuale daune produse locuintei inchiriate; sunt acoperite si eventualele daune cauzate bunurilor tertilor de un incendiu produs in locuinta asiguratului.