Polita de Furt si Talharie pentru locuinte

Generali Asigurari S.A

Asigurari de locuinte de la Generali Asigurari S.A - Descriere produs

Polita de Furt si Talharie pentru locuinte acopera daunele materiale cauzate bunurilor Asiguratului prin furt comis prin efractie, talharie, acte de vandalism si distrugeri ocazionate de aceste acte sau tentative de comitere ale acestora din locuinte.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Mobila, articole de imbracaminte, aparate audio-video, bunuri electrocasnice, instalatii de alarma si antene individuale pentru receptia emisiunilor de televiziune, instrumente apartinand uzului gospodaresc; bijuterii si obiecte pretioase, colectii numismatice si filatelice, obiecte si servicii din argint si aur, blanuri, covoare, tablouri, sculpturi si alte obiecte de arta.
Prima de asigurare -
Sume asigurate Suma asigurata se stabileste potrivit declaratiei Asiguratului, conform uneia din formele de asigurare prevazute in polita.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Polita de asigurare acopera pagubele materiale constatate de organele de cercetare abilitate de catre lege sau imputernicite de Generali Asigurari, cauzate de furtul sau deteriorarea bunurilor casnice asigurate, aflate in interiorul locuintei, ca urmare a furtului, talhariei sau actelor de vandalism.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Un factor important in evaluarea riscului il reprezinta mijloacele de protectie contra furtului: gratii la ferestre; instalatii de alarma (conectate la o firma specializata de monitorizare si interventie sau de sine statatoare); serviciu de paza; seif. In caz de dauna, cuantumul daunei este dat de valoarea pe care bunurile sustrase le aveau la momentul producerii evenimentului asigurat sau de cheltuielile de reparatii pentru bunurile avariate (in limita valorii detinute de acestea la momentul aparitiei evenimentului asigurat).
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Generali Asigurari S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Generali Asigurari pune la dispozitie reteaua teritoriala de solutionare a daunelor, conectata on-line la un sistem informatic avansat care permite rezolvarea, in conditii optime, a oricarei solicitari de despagubire.
  • Promptitudine in plata despagubirilor.
  • Acoperirea unei game largi de riscuri.