Asigurarea de Locuinta GARANT raspundere civila

Omniasig Vienna Insurance Group S.A

Asigurari de locuinte de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A - Descriere produs

Fie ca este vorba de un apartament, o casa sau o cabana, acesta este locul pe care tu il numesti ACASA. De aceea, pentru noi este o prioritate sa ne asiguram ca proprietatea ta, impreuna cu bunurile continute, sunt intotdeauna in siguranta.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Acoperirea prejudiciilor cauzate tertilor ca urmare a producerii unor evenimente la locuinta asigurata.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor Constatarea daunelor se face de catre OMNIASIG, direct sau prin imputerniciti, impreuna cu Asiguratul sau imputernicitii sai.
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Riscurile de baza acoperite: daune produse tertilor din culpa civila (daune materiale, vatamari corporale, deces). Riscurile suplimentare ce pot fi acoperite: daune produse proprietarului de catre chirias sau de catre chirias proprietarului, daune produse de persoane aflate ocazional la locuinta asigurata, daune produse de animale domestice aflate in proprietatea asiguratului, extinderea raspunderii civile in afara locuintei asigurate.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa intretina locuinta asigurata in bune conditii, sa comunice de indata catre Omniasig disparitia interesului asigurat, sa ia toate masurile necesare pentru limitarea daunelor.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0