Asigurarea de Locuinta GARANT de accidente

Omniasig Vienna Insurance Group S.A

Asigurari de locuinte de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A - Descriere produs

Asigurarea de Locuinta Garant de accidente oferita de Omniasig, acopera riscurile de accidente pentru persoanele domiciliate la locuinta asigurata.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Acoperirea riscului de accidente 24 de ore/zi (cu exceptia perioadei petrecute la locul de munca) a persoanelor cu varsta cuprinsa intre 14 ani si 65 ani.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor Constatarea daunelor se face de catre OMNIASIG, direct sau prin imputerniciti, impreuna cu Asiguratul sau imputernicitii sai.
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Decesul, invaliditatea permanenta, consecinte estetice si functionale cu caracter definitiv ale traumatismelor, arsurilor sau degeraturilor, cheltuieli legate de tratament si medicatie, cheltuieli pentru stabilirea gradului de invaliditate.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa comunice de indata catre Omniasig disparitia interesului asigurat, sa ia toate masurile necesare pentru limitarea daunelor.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0