Asigurare PAD complet

Asigurare Reasigurare ASTRA S.A.

Asigurari de locuinte de la Asigurare Reasigurare ASTRA S.A. - Descriere produs

In incercarea de a veni mereu in sprijinul dumneavoastra, ASTRA Asigurari va pune la dispozitie un nou produs de asigurare facultativ creat pentru a completa acoperirea oferita de polita de asigurare obligatorie a locuintelor PAD si pentru a va da posibilitatea alegerii valorilor asigurate.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il constituie Bunurile, conform celor precizate in polita. Asiguratul trebuie sa aiba un interes cu privire la Bunuri. In lipsa acestui interes asigurarea este nula.
Prima de asigurare Plata primelor de asigurare se efectueaza in lei sau in valuta.
Sume asigurate Posibilitatea alegerii sumei asigurate a cladirii sau a apartamentului in functie de valoarea reala a acestuia, clientul avand in mod automat asigurat si continutul locuintei pentru o valoare de 10% din valoarea cladirii. Dupa fiecare acordare a unei despagubiri, suma asigurata corespunzatoare se micsoreaza, cu incepere de la data producerii evenimentului asigurat, cu valoarea despagubirii.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Polita de asigurare se incheie pe perioada de 12 luni.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor Constatarea si evaluarea daunelor vor fi facute de catre Asigurator impreuna cu Asiguratul si/sau prin experti. In caz de producere a evenimentului asigurat, Asiguratorul are dreptul de a efectua, prin experti si pe cheltuiala proprie, o expertiza privind cauzele, imprejurarile producerii evenimentului si marimea acestuia.
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Riscurile acoperite sunt: incendiu, trasnet, explozie, cadere de corpuri, fenomene atmosferice, lovire de catre autovehicule, greutatea stratului de zapada, avalansa, apa de conducta, furt, precum si impotriva riscurilor catastrofale acoperite si de polita obligatorie de asigurare a locuintelor: cutremur, alunecari de teren si inundatii, doar pentru valori ce depasesc limitele mentionate in lege conform tipului de locuinta.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Nu se acorda despagubiri pentru daune cauzate de: defecte de fabricatie; lucrari edilitare si de prospectiuni; folosirea focului deschis (inclusiv lumina cu flacara deschisa) in incaperi unde se depoziteaza substante usor inflamabile sau explozive; proasta intretinere a Bunului; inundatii/infiltratii produse in timpul formarii unor lacuri de acumulare; actiunea curentului electric asupra instalatiilor; crapare a terenului fundatiei sau din preajma fundatiei; avarii accidentale de orice tip; lucrari de constructie executate la constructia asigurata/in care se afla Bunurile; efectuarea lucrarilor de intretinere/reparare de persoane neautorizate sau prin improvizatii.
Excluderi speciale Nu se acorda despagubiri pentru: dependintele care nu sunt legate structural de locuinta; instalatii si amenajari speciale (piscine, rampe etc); constructiile parasite, degradate, fara usi, ferestre etc.; locuintele construite in zone interzise; terenuri, recolte nedepozitate, plantatii, paduri etc.
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Asigurarea este in vigoare doar pentru Bunuri amplasate pe teritoriul Romaniei. Orice alta acoperire teritoriala va fi considerata valabila doar daca este convenita in scris, prin documente distincte, semnate de Asigurat/Contractant si Asigurator.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa ofere Asiguratorului informatii despre obiectul asigurat. Sa comunice in cel mai scurt timp Asiguratorului orice modificare survenita. Sa indeplineasca recomandarile facute de Asigurator cu privire la evitarea producerii riscului/evenimentului asigurat. Sa permita Asiguratorului sa inspecteze si sa examineze toate locatiile/faptele ce ar putea avea legatura cu producerea evenimentului asigurat. Sa foloseasca si sa intretina Bunurile in conformitate cu dispozitiile legale.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere Polita inceteaza la expirarea perioadei asigurate.
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Asigurare Reasigurare ASTRA S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Rapiditate in emitere, nefiind necesara completarea birocratica a hartiilor, datele fiind copiate automat in momentul incheierii politei PAD.
  • Impartialitate, dat fiind faptul ca emiterea are loc in mod electronic, polita de asigurare fiind emisa pe loc.
  • Pretul oferit este unul excelent.