Asigurare Locuinta & Protectie Sigur

UNIQA Asigurari S.A.

Asigurari de locuinte de la UNIQA Asigurari S.A. - Descriere produs

UNIQA Asigurari iti ofera garantia ca atat casa cat si familia ta este in siguranta in fata celor mai frecvente riscuri care apar in viata noastra. Locuinta&Protectie reprezinta o forma distincta de asigurare prin care ai de incheiat o singura polita de asigurare adaptata la specificul nevoilor tale individuale.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il constituie: locuinta aflata in proprietatea Asiguratului si/sau bunurile continute in cladire; bunurile continute in locuinta asigurata.
Prima de asigurare -
Sume asigurate Suma asigurata globala se calculeaza prin inmultirea suprafatei utile a locuintei cu 250 EUR/mp. Suma asigurata trebuie sa cuprinda TVA si orice alta taxa legala, dar in cazul in care Asiguratul nu doreste includerea TVA (si/sau oricaror alte taxe legale) in asigurare, trebui sa solicite acest lucru in scris inainte de incheierea Contractului de asigurare. Astfel, in cazul producerii unui eveniment asigurat TVA-ul (si/sau orice alte taxe legale) nu va fi inclus in despagubirea cuvenita.
Reduceri -
Fransiza asigurarii Acest tip de polita se incheie fara fransiza cu exceptia riscului de cutremur si a incendiului ca urmare a cutremurului, pentru care fransiza deductibila pe eveniment va trebui sa fie de 1%, respectiv 2% din suma asigurata, in functie de zonele seismice.
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Perioada de asigurare este de 12 luni.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii Prima de asigurare se achita integral, semestrial sau in rate trimestriale egale in aceeasi moneda in care s-a stabilit suma asigurata cu exceptia situatiei in care Contractul de asigurare este emis in moneda straina echivalent Lei (RON).
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Incendiu; explozie, chiar daca explozia nu a fost urmata de incendiu; trasnet (efectul direct), chiar daca trasnetul nu a fost urmat de incendiu; caderea de corpuri de tipul aeronavelor sau parti ale acestora pe bunurile asigurate; furtuna; coliziune cu autovehicule (inclusiv vehicule).
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare Asiguratorul acopera suplimentar, la cererea Asiguratului, in baza unei prime suplimentare, si riscurile produse de acesta tertilor ca urmare a unor evenimente ce au avut loc la locuinta asigurata: daune materiale si vatamari corporale. Limita de raspundere a asigurarii suplimentare este fixa si anume 10000 RON, iar prima 20 RON (dupa caz 5 EUR, 7 USD conform tarif).
Reziliere -
Observatii Suplimentar, Asiguratorul asigura despagubiri si pentru: cheltuieli de reparare a incuietorilor/sistemelor de securitate avariate; cheltuieli de prevenire a unui eveniment asigurat iminent; cheltuieli de demontare si/sau mutare in alt loc a bunurilor asigurate; cheltuieli in legatura cu efectuarea lucrarilor de curatenie. despagubirea pe eveniment nu poate depasi 5% din suma asigurata a bunurilor asigurate.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la UNIQA Asigurari S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Trei pachete de riscuri intr-o singura polita de asigurare: cladire. continut si raspundere civila. Posibilitatea asigurarii pe termen lung.
  • Posibilitatea platii in rate a primei de asigurare. Reduceri de prima la plata integrala a primei.
  • Reduceri de prima la reinnoirea politei fara daune. Posibilitatea acordarii de avansuri din despagubiri in caz de dauna.