Apartamentul - Acoperire extinsa

Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A

Asigurari de locuinte de la Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A - Descriere produs

Bucuria de a trai alaturi de cei dragi intr-o casa a ta, inconjurat de lucrurile la care tii si care iti ofera confortul zilnic, poate fi umbrita de evenimente neprevazute si nedorite. Sta in puterea ta ca alaturi de ASIROM sa-ti cladesti siguranta si linistea deplina a caminului tau printr-o polita completa oferita de Asigurarea cladirilor/apartamentelor, a bunurilor din acestea, precum si a raspunderii civile fata de terti pentru pagubele produse in cladiri/apartamente.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il constitutuie 3 sectiuni: cladirile (case, vile, cabane, apartamente, anexele din gospodarie, piscine exetrioare, magazii, garaj, etc), bunurile din gospodarie (mobilier, imbracaminte, bunuri de uz casnic si gospodaresc, etc.) si raspunderea civila fata de terti pentru pagubele produse la adresa mentionata in contractul de asigurare.
Prima de asigurare -
Sume asigurate Suma asigurata trebuie sa exprime valoarea de asigurare (valoarea reala, reprezentand valoarea din nou - pretul de inlocuire- din care se scade uzura in raport cu vechimea, intrebuintarea si starea de intretinere a cladirii si/sau a bunurilor respective.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Asigurarea se incheie pe o perioada de 1 an, dar la solicitarea Asiguratului, asigurarile se pot incheia si pe perioade mai mari de 1 an.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor Constatarea si evaluarea pagubelor se fac de catre Asigurator, direct sau prin imputerniciti, inclusiv prin experti, daca s-a convenit in acest mod de cele doua parti. La constatarea pagubelor va participa si Asiguratul sau imputernicitii sai (si persoana prejudiciata in cazul raspunderii civile).
Plata asigurarii Plata primei de asigurare (sau a ratelor de prima) se va face in cuantumul si la termenele precizate in Contractul de asigurare. Daca s-a convenit plata primei de asigurare sau a ratelor de prima in echivalentul in lei al unei valute, plata acesteia se face la cursul comunicat de BNR pentru valuta respectiva, valabil in ziua efectuarii platii.
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Acoperire minima la care se adauga calamitatile naturale: cutremur de pamant, grindina, ploaie torentiala, inundatie, furtuna, uragan, tornada, prabusire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zapada sau gheata, avalanse de zapada. Pentru raspundere civila: vatamari corporale, inclusiv decesul, suferite de terte persoane; avarierea/distrugerea bunurilor apartinind tertelor persoane aflate la adresa mentionata in contractul de asigurare; cheltuieli de judecata facute de prejudiciat si de asigurat.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Nu sunt cuprinse in asigurare: riscuri cauzate de razboi; confiscare, expropriere din ordinul autoritatilor; pagube produse prin tasarea terenului; pagube datorate proastei intretineri a cladirilor/bunurilor
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Asiguratul este obligat: sa plateasca primele de asigurare/ratele de prima; sa intretina apartamentul (cladirea) sau bunurile asigurate; sa permita Asiguratorului sa verifice modul in care apartamentul (cladirea) sau bunurile asigurate sunt intretinute; sa declare existenta altor asigurari pentru aceeasi cladire (apartament), bunuri si raspundere civila, atat la incheierea Contractului de asigurare, cat si pe parcursul derularii acestuia.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Prin plata unei prime suplimentare, se pot acoperi suplimentar: spargerea sau craparea geamurilor; pierderea veniturilor din inchirierea cladirii/apartamentului; cheltuieli cu chiria datorata; furtul bunurilor prin efractie sau prin acte de talharie; inundatia provenita din refularea conductelor/canalelor de scurgere. In functie de optiunea sa, Asiguratul poate incheia una, doua sau toate cele 3 sectiuni (cladiri, raspundere civila si bunuri); asigurarea raspunderii civile se incheie doar daca se incheie si asigurarea cladirilor.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • BONUS - ASIROM ofera GRATUIT o asigurare pentru cazurile de invaliditate permanenta si de deces produse de acidente casnice, daca polita se incheie pentru toate cele trei sectiuni.
  • Flexibilitate, operativitate la incheierea politei, fara a fi necesara completarea a 3 tipuri de asigurare distincte. Bunurile asigurate sunt protejate prin programe de reasigurare complexe, incheiate cu cei mai importanti reasiguratori din lume.
  • Promptitudine la plata despagubirilor. ASIROM plateste cu maxima operativitate avansuri de pana la 40% din cuantumul daunei, iar despagubirile finale se platesc in cel mult 10 zile lucratoare de la data furnizarii tuturor documentelor. Prime accesibile.