Asigurare de calatorie MEDICAS

Omniasig Vienna Insurance Group S.A

Asigurari de calatorie de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A - Descriere produs

Este asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate. Este destinata persoanelor fizice cu varsta intre 0-85 ani care calatoresc in strainatate, in scop turistic, in interes de afaceri, la studii, pentru specializari sau pentru a desfasura activitati lucrative. 
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Ofera asiguratilor posibilitatea de a selecta unul dintre cele 4 Programe de Asigurare, cu servicii de asistenta gradate crescator, incepand de la Programul de Asigurare A (de baza)-suma asigurata 5.000 EURO, pana la Programul de Asigurare D-suma asigurata 50.000 EURO.
  • Poti opta si pentru acoperirea riscului de deces accidental.
  • Simplificarea accesului la serviciile de sanatate.