ASIGURARI DE CALATORIE

Nu exista informatii!
Banca Produse Info    

Asigurare de sanatate pentru calatorii - Groupama Asigurari S.A.

Pentru ca boala si accidentele vin pe nepregatite, e bine sa-ti pui in bagaj si o asigurare de sanatate pentru calatorii in strainatate. Esti in avantaj pentru ca iti oferim multe servicii, ca sa faci fata urgentelor. (...) vezi detalii »

Asigurare calatorie CityMed - Societatea de Asigurare - Reasigurare CITY INSURANCE S.A

E groaznic sa te imbolnavesti chiar in momentul in care trebuie sa pleci in vacanta ori intr-o delegatie. Sa simti ca-ti explodeaza capul, iar urechile ti se infunda la fiecare 30 de secunde in timpul zborului cu avionul. Sa vrei sa vizitezi obiective turistice si sa nu mai poti de durere de gat. Sau, mai rau, sa te imbolnavesti de ceva ce te-ar putea aduce pe patul de spital, mai ales intr-o tara (...) vezi detalii »

Asigurare calatorii AROSAN - Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A

Sanatatea noastra si a familiei noastre reprezinta o prioritate pentru fiecare dintre noi. Bucuria unei calatorii poate fi umbrita, din pacate, de evenimente neprevazute si nedorite. In aceste cazuri ASIROM, prin ASIGURAREA PENTRU CALATORII IN STRAINATATE – AROSAN, este alaturi de tine si iti ofera sprijinul financiar necesar. (...) vezi detalii »

Asigurare medicala pentru calatorii - Garanta Asigurari S.A.

Asigurarea de asistenta medicala pentru calatorii in strainatate iti acopera riscurile datorate producerii evenimentelor asigurate. (...)   vezi detalii »

Asigurare calatorie Extrem - EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A

Asigurarea Extrem este potrivita calatoriilor in scop turistic sau de teambuilding care includ practicarea unor activitati cu grad mare de risc, sporturi extreme. (...) vezi detalii »

Asigurare calatorie Premium - EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A

Asigurarea PREMIUM este un produs complex care vine in completarea asigurarii de asistenta si cheltuieli medicale in strainatate. Este destinata persoanelor fizice, avand domiciliul stabil sau rezidenta in Romania (...) vezi detalii »

Asigurare Travel Smart - EUREKO Asigurari

Vacantele sau calatoriile tale in afara tarii vor fi de acum lipsite de surprize neplacute, daca optezi pentru asigurarea de calatorie Travel Smart. Programul ofera o protectie reala pentru ca se bucura de suportul uneia dintre cele mai mari societati specializate in acordarea asistentei de urgenta din Olanda, Eurocross. Datorita acestui parteneriat vei beneficia servicii medicale prompte in (...)   vezi detalii »

Asigurare de calatorie VOIAJ - Allianz - Tiriac Asigurari S.A.

Asigurarea VOIAJ este o asigurare individuala ce iti ofera protectie pentru calatoria in strainatate pe care intentionezi sa o efectuezi. (...)   vezi detalii »

Asigurare calatorie Standard - EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A

Asigurarea se adreseaza persoanelor fizice cu domiciliul stabil sau rezidenta in Romania, in varsta de maxim 70 de ani, care executa calatorii in scop turistic sau lucrativ, in afara tarii. (...) vezi detalii »

Asigurare de calatorie MEDICAS - Omniasig Vienna Insurance Group S.A

Este asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate. Este destinata persoanelor fizice cu varsta intre 0-85 ani care calatoresc in strainatate, in scop turistic, in interes de afaceri, la studii, pentru specializari sau pentru a desfasura activitati lucrative.  (...)   vezi detalii »

Asigurare sanatate Turist - Generali Asigurari S.A

Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji si ne relaxam alaturi de cei dragi.Fie ca alegi relaxarea ori aventura, siguranta ta este pe primul plan. De aceea, am creat pentru tine asigurari de calatorie diversificate, astfel incat singura ta grija va fi sa nu iti uiti aparatul foto.Astfel, poti alege asigurarea de calatorie care se potriveste cel mai bine cu nevoia ta (...) vezi detalii »

Asigurari Medicale pentru Calatorii - Gothaer Asigurari Reasigurari

Asigurarea de asistenta medicala pentru calatorii in strainatate iti acopera riscurile datorate producerii evenimentelor asigurate. (...) vezi detalii »
link sponsorizat
promo
    • Sterge filtre
     
     


    RCA Ieftin 2015 »

    Primesti polita in 24 de ore!