Asigurare CASCO

Gothaer Asigurari Reasigurari

Asigurari CASCO de la Gothaer Asigurari Reasigurari - Descriere produs

Traim intr-o lume dinamica, in continua miscare, in care, zi de zi, nevoia ne urca la bordul autovehiculelor. Fie ca avem de parcurs drumuri uzuale in oras sau plecam in vacanta, toti suntem supusi evenimentelor imprevizibile si neplacute ce pot aparea in trafic si chiar si in parcare.

De aceea, atunci cand esti posesorul unui autoturism, este bine sa ai alaturi un partener de nadejde, ce te protejeaza de pericolele care iti pot aparea in cale. Platinum Asigurari iti propun ca partener de drum, polita CASCO PLATINUM, pentru a te bucura de masina ta in siguranta.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Asiguratorul, in baza contractului de asigurare, a prezentelor conditii contractuale generale si in schimbul primei de asigurare incasate, asigura autovehiculele inmatriculate in Romania, ai caror proprietari persoane fizice, au domiciliul sau resedinta in Romania. Produsul se adreseaza oricarei persoane posesoare a unui autoturism proprietate personala care constientizeaza importanta unei asemenea polite si alege siguranta si linistea pe care o confera polita completa CASCO PLATINUM.
Prima de asigurare Se calculeaza potrivit tarifului de prime al asiguratorului si se exprima in aceeasi unitate ca a sumei asigurate.
Sume asigurate Autovehiculele se asigura la o valoare stabilita de asigurator la incheierea asigurarii si acceptata de asigurat ca fiind valoarea autovehiculului. Se stabilesc in lei sau in valuta.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Contractul se incheie, de regula pentru o perioada de 1 an, dar la cererea asiguratului, perioada poate fi inferioara unui an, dar nu mai putin de 6 luni.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Avarii, accidentale cauzate de loviri, ciocniri, evenimente naturale, furt total sau partial, incendiu sau explozie, daune produse de autori necunoscuti.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Acoperire pe tot teritoriul Europei si al Turciei.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa plateasca prima de asigurare. Sa intretina autovehiculul in bune conditii. Sa ia masuri pentru salvarea, pastrarea autovehiculului.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare Acte de vandalism, daune asupra anvelopelor, apa la motor. (poti opta si pentru aceste acoperiri aditionale)
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Gothaer Asigurari Reasigurari: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Asistenta rutiera de urgenta gratuita. Acoperirea cheltuielilor privind cazarea asiguratului in caz de accident.
  • Acoperirea cheltuielilor cu inlocuirea cheilor in cazul furtului acestora. Bonusuri atractive in functie de anii consecutivi fara daune.
  • Decontari directe cu reteaua de service-uri partenere. Masina la schimb daca la incheierea politei alegi sa iti repari masina la service-ul partener PLATINUM, UNION MOTORS, service multibrand partener pentru Bucuresti si Otopeni.