Casco Navigator pentru avarii si furt

Allianz - Tiriac Asigurari S.A.

Asigurari CASCO de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A. - Descriere produs

Cu asigurarea Casco Navigator de la Allianz-Tiriac, masina ta este protejata, iar tu poti sa-ti urmezi in continuare drumul neabatut, stiind ca ai alaturi un partener de incredere

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii presupune asigurarea autovehiculului impotriva diverselor pagube.
Prima de asigurare -
Sume asigurate Autovehiculele se asigura la valoarea reala a acestora la data incheierii sau reinnoirii asigurarii.
Reduceri -
Fransiza asigurarii Fransiza (partea din fiecare dauna suportata de Asigurat) este: obligatorie pentru furtul autovehiculului (20% din suma asigurata) si pentru furtul unor parti componente/piese ale acestuia si pentru pagubele provocate ca urmare a furtului sau tentativei de furt (2% din suma asigurata); optionala pentru avarii totale si/sau partiale, conform tarifului de prime in vigoare la data incheierii sau reinnoirii politei de asigurare.
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Asigurarea Casco are o valabilitate de 12 luni. La solicitarea clientului, asigurarea poate fi incheiata si pentru perioade subanuale, dar minim pentru 6 luni.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor Constatarea si evaluarea pagubelor produse pe teritoriul Romaniei, se face de reprezentantii Asiguratorului impreuna cu Asiguratul ori reprezentantii acestuia. In afara teritoriului Romaniei constatarea si evaluarea pagubelor se efectueaza prin corespondentii Asiguratorului din tara in care s-a produs riscul asigurat, mentionati in lista societatilor corespondente din strainatate, care face parte integranta din polita de asigurare.
Plata asigurarii Prima de asigurare se achita anticipat si integral, pentru intreaga perioada mentionata in polita, sau in rate, din care prima rata se plateste inainte de intrarea in vigoare a politei, iar urmatoarele pana la datele scadente. In cazul contractelor incheiate pentru perioade subanuale, prima de asigurare se achita integral.
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii La asigurarile ce se reinnoiesc pe perioade de cate 1 an, daca reinnoirea se face inainte sau in termen de maxim 20 zile lucratoare de la expirarea valabilitatii politei existente, se acorda reduceri de prima in procent de 15%, 25%, 35% si 40%, corespunzator cu numarul anilor anteriori consecutivi de asigurare.
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Pagubele provocate autovehiculului de ciocniri, loviri, rasturnari, zgarieri, caderea unor corpuri pe autovehicul; furtul autovehiculului/parti componente/piese ale acestuia, precum si pentru pagubele provocate ca urmare a furtului/tentativei de furt; pagubele produse ca urmare a incendiului; pagubele produse autovehiculului de inundatii, furtuna, cutremur, alunecare de teren, ploaie etc.; distrugerea bunurilor din vehicul; cheltuielile pentru transportul autovehiculului avariat la atelierul de reparatii.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Pagubele cauzate autovehiculului de intretinerea necorespunzatoare; pagubele produse prin actiunea curentului electric; partea din paguba care s-a marit ca urmare a neluarii masurilor pentru limitarea acesteia; pagubele produse pieselor de rezerva, huselor, prelatelor; pagubele cauzate atat exteriorului cat si interiorului autovehiculului, de actiunea substantelor corozive; pagubele cauzate de incendiu sau explozie produse prin folosirea flacarii deschise.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Riscurile sunt acoperite pe teritoriul Romaniei. Acoperirea acestor riscuri poate fi extinsa, la cererea Asiguratului si in afara teritoriului Romaniei, prin plata unei prime suplimentare, conform tarifului de prime.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa intretina autovehiculul asigurat in bune conditii; sa depuna la Asigurator o fotocopie a tichetului de asigurare emis pentru autovehiculul vinovatului de producerea accidentului; sa ia masuri pentru limitarea pagubelor; sa avizeze in scris Asiguratorul despre producerea riscului asigurat, in termen de 3 zile lucratoare de la producerea sa, iar in cazul furtului in maxim 24 de ore.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii In conditiile in care clientul are incheiata si asigurarea RCA la Allianz-Tiriac, extinderea teritoriala a asigurarii Navigator in afara Romaniei este gratuita.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Flexibilitate - alegerea, in anumite conditii, varianta de asigurare cea mai potrivita, cu sau fara fransiza (clientul este cel care decide daca despagubirile ii vor acoperi integral sau cu deduceri pagubele produse).
  • Notificarea daunelor este simpla si eficienta - clientul trebuie sa sune la Centrul de Daune si Allianz ii vor pune la dispozitie toate informatiile necesare.
  • Allianz transmite o instiintare de plata cu cel putin 5 zile inainte de data scadentei de plata, pentru a reaminti Asiguratului cand trebuie sa plateasca.