Auto & Libertate- FULL CASCO

UNIQA Asigurari S.A.

Asigurari CASCO de la UNIQA Asigurari S.A. - Descriere produs

Bucura-te in fiecare zi de libertatea si confortul oferite de autoturismul tau, chiar daca evenimentele imprevizibile si neplacute nu pot fi controlate ! Sa recunoastem ca cel mai bine ar fi sa te preocupi de siguranta masinii tale, dar si a ta prin incheierea unei polite de asigurare Auto&Libertate.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Autovehiculele (inclusiv remorcile/semiremorcile) inmatriculate/supuse inmatricularii in Romania.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii Fransiza deductibila nu se aplica pentru daune provocate exclusiv de terti (asigurati RCA/Carte Verde).
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Ciocniri, loviri, izbiri, coliziuni, rasturnari etc; daune produse de autori necunoscuti; furt (talharie si/sau efractie); vandalism; spargerea geamurilor, ca urmare a riscurilor asigurate; daune produse de animale (lovituri, rosaturi, etc); incendiu, explozie; fenomene naturale (inundatie, avalansa, grindina, furtuna, trasnet, cutremur, etc); costuri aditionale (tractare pana la cel mai apropiat service - max. 500 Eur).
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Asigurarea acopera si alte riscuri: daunele produse autovehiculului ca urmare a incarcarii/descarcarii, transportarii in/din platforme rutiere sau feroviare, a tractarii, in timpul transportului naval, maritim sau aerian; pagubele produse oricarui ansamblu sau parti componente ale autovehiculului asigurat, ca o consecinta a deplasarii marfurilor in timpul transportului; pagubele produse autovehiculului asigurat ca urmare a operatiunilor de incarcare sau descarcare a marfurilor in/din autovehicul; pagubele, produse autovehiculului asigurat, prilejuite de masurile luate in timpul producerii evenimentului asigurat, pentru salvarea autovehiculului sau a constructiei in care se afla acesta; pagubele produse modificarilor constructive permanente si/sau echipamentelor suplimentare, daca sunt incluse in suma asigurata.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la UNIQA Asigurari S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Pachete cuprinzatoare de riscuri in relatie directa cu pretul stabilit. Acoperire in intreg Spatiul European. Posibilitatea ajustarii primei de asigurare in functie de fransiza aplicata.
  • Posibilitatea platii in rate a primei de asigurare. Reduceri de prima la plata integrala si anticipata a primei de asigurare anuala.
  • Reduceri speciale daca clientul este partener Uniqa si pe alte forme de asigurare. Decontarea cheltuielilor cu reparatia autovehiculului direct catre partenerul Uniqa (retea de service-uri agreate).