Asigurarea de accidente a persoanelor din autovehiculul asigurat pentru avarii si furt

Allianz - Tiriac Asigurari S.A.

Asigurari CASCO de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A. - Descriere produs

Cu asigurarea de accidente Allianz Tiriac asigura persoanele aflate in autovehiculul asigurat de diverse riscuri.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il constituie persoanele (conducatorul auto si persoanele transportate) din autovehiculul mentionat expres in polita de asigurare,
Prima de asigurare Prima de asigurare se stabileste si se plateste in aceeasi valuta ca si cea pentru autovehicule.
Sume asigurate Sumele asigurate sunt pentru fiecare persoana cuprinsa in asigurare si sunt mentionate expres in polita de asigurare fiind inscrise in aceeasi valuta ca si sumele asigurate pentru autovehicule.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Asigurarea se incheie pentru aceeasi perioada pentru care sunt asigurate autovehiculele mentionate in polita. La cerere, in baza unui supliment de asigurare, asigurarea se poate incheia si pe perioade mai mici (minim 1 luna).
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Deces sau invaliditate permanenta survenite ca urmare a unor evenimente exterioare; cheltuieli medicale, in limita a maximum 10% din suma asigurata pentru invaliditate. Prin asigurare sunt acoperite numai accidentele produse in timpul in care persoanele se aflau in autovehiculul asigurat.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Comiterea cu intentie a unor fapte penale; sinucidere sau tentativa de sinucidere; razboi.
Excluderi speciale Asiguratorul nu plateste despagubiri urmatoarelor persoane sau cazuri: soferului autovehiculului, in cazul in care accidentul s-a petrecut din vina sa, ca urmare a consumului de alcool, droguri sau alte substante interzise; copiilor sub 12 ani aflati pe locul (locurile) din fata al autovehiculului.
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Riscurile sunt acoperite pe acelasi teritoriu pentru care este valabila polita de asigurare a autovehiculelor mentionate in aceasta.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa instiinteze Asiguratorul, de indata ce starea sanatatii ii permite, despre producerea accidentului; sa depuna la Asigurator actele intocmite de organele de politie.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Asigurare de accidente a persoanelor aflate in vehiculul asigurat la momentul producerii riscului asigurat este oferita gratuit pentru prima varianta de suma asigurata, la incheierea asigurarii pentru avarii si furt.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Allianz - Tiriac Asigurari S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


1 comentariu


nina paun , acum over 11 years
  (161)   (176)

mi-a starnit interesul, dar mai ma gandesc