Asigurarea CascoBasic

Credit Europe Asigurari Reasigurari S.A.

Asigurari CASCO de la Credit Europe Asigurari Reasigurari S.A. - Descriere produs

Polita CascoBasic de la Credit Europe Asigurari este destinata persoanelor care doresc asigurarea masinilor de avarii pe teritoriul Romaniei.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il constituie autovehiculele, inclusiv remorci si semiremorci tractate de acestea, inmatriculate in Romania sau in strainatate.
Prima de asigurare -
Sume asigurate Autovehiculele se asigura la valoarea reala a acestora la data incheierii sau reinnoirii asigurarii. Suma asigurata se poate stabili in RON, USD, EUR.
Reduceri -
Fransiza asigurarii Asigurarea se incheie cu aplicarea unor fransize, mentionate in polita de asigurare, daca nu s-a convenit altfel. Fransiza poate fi obligatorie sau optionala, pentru avarii totale sau pariale si/sau furt. Fransiza optionala se aplica aditional fransizei obligatorii, daca este cazul. Dupa aparitia celei de a doua daune, in cazul in care nici un regres nu este posibil, se va aplica automat o fransiza obligatorie de 2% din suma asigurata; aceasta fransiza se va aplica aditional oricarei fransize existente pana in acel moment.
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Polia de asigurare se incheie pe durata unui an calendaristic. La cerere, asigurarea se poate incheia si pe o perioada mai scurta de timp, dar nu mai putin de 6 luni. Pentru autovehiculele comercializate in sistem leasing sau rate, politele de asigurare se pot incheia pe toata durata contractului de leasing/vanzare in rate.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor Constatarea si evaluarea pagubelor produse pe teritoriul Romaniei, se face de catre reprezentantii Credit Europe impreuna cu asiguratul/reprezentantii acestuia.
Plata asigurarii Prima de asigurare se achita anticipat si integral la incheierea asigurarii, in numerar sau cu ordin de plata sau, la solicitarea asiguratului, in rate subanuale, scadenta acestora stabilindu-se la incheierea contractului de asigurare.
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate AVARII: coliziuni, loviri, rasturnari, derapari, zgarieri, caderi, caderea unor corpuri pe autovehicul; incendiu, explozie, trasnet, inundatii, furtuna, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, ploaie torentiala, grindina, greutatea stratului de zapada sau gheata, avalansa de zapada, actiunea mecanica a apelor curgatoare sau a obiectelor purtate de ape; daunele provocate de animale; vandalism.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Pagubele cauzate autovehiculului de intretinerea necorespunzatoare; pagubele produse prin actiunea curentului electric; pagubele produse dotarilor suplimentare montate la autovehicul, daca nu au fost declarate; partea din paguba care s-a marit ca urmare a neluarii masurilor pentru limitarea acesteia; pagubele produse anvelopelor sau camerelor prin taiere, intepare, explozie (exceptand cazurile cand pagubele au rezultat din producerea unor riscuri asigurate autovehiculului).
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Riscurile sunt acoperite doar pe teritoriul Romaniei.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa intretina autovehiculul asigurat in bune conditii. Sa ia masurile necesare pentru limitarea pagubelor. Sa avizeze in scris Credit Europe despre producerea riscului asigurat, in termen de 3 zile lucratoare de la producerea sa, iar in cazul furtului - maxim 24 de ore de la constatarea acestuia.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Prin plata unei prime suplimentare, se acorda urmatoarele clauze speciale: Accidente persoane, Extinderea acoperirii de accidente persoane, Pierderea cheilor, Bagaje din autovehicule, Clementa in cazul primei daune, Reintregirea automata a sumei asigurate in caz de dauna, Asistenta rutiera. In cazul in care clientul achizitioneaza autovehiculul prin credit de la Credit Europe Bank, poate alege una din variante: Casco Avantaj; Casco Avantaj Extra; Casco Avantaj VIP (numai pentru autoturisme cu o valoare de peste 30.000 EUR).
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Credit Europe Asigurari Reasigurari S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0