Asigurare pentru avarii si furt a autovehiculelor

ABC Asigurari si Reasigurari S.A.

Asigurari CASCO de la ABC Asigurari si Reasigurari S.A. - Descriere produs

Polita oferita de ABC Asigurari Reasigurari este destinata persoanelor fizice care doresc asigurarea masinilor personale impotriva avariilor de orice tip.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Asiguratorul, in baza contractului de asigurare, a prezentelor conditii contractuale generale si in schimbul primei de asigurare incasate, asigura autovehiculele inmatriculate in Romania, ai caror proprietari persoane fizice, au domiciliul sau resedinta in Romania.
Prima de asigurare Se calculeaza potrivit tarifului de prime al asiguratorului si se exprima in aceeasi unitate ca a sumei asigurate.
Sume asigurate Autovehiculele se asigura la valoarea reala a acestora la data incheierii sau reinnoirii asigurarii. Suma asigurata se poate stabili in RON, USD, EUR.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Contractul se incheie, de regula pentru o perioada de 1 an, dar la cererea asiguratului, perioada poate fi inferioara unui an, dar nu mai putin de 6 luni.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Se asigura riscurile de ciocniri, loviri, izbiri, rasturnari, incediu, explozie, catastrofe naturale, furt si actiuni dusmanoase (vandalism).
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Asigurarea este valabila pe teritoriul Romaniei iar in cazul in care se solicita, se poate extinde si in afara teritoriului Romaniei.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa plateasca prima de asigurare. Sa intretina autovehiculul in bune conditii. Sa ia masuri pentru salvarea, pastrarea autovehiculului.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la ABC Asigurari si Reasigurari S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Asigurare completa in functie de preferintele si necesitatile asiguratului.
  • Promptitudine, seriozitate si rapiditate in rezolvarea problemelor asiguratului.
  • -