Asigurare Casco Eco pentru masini rulate

Generali Asigurari S.A

Asigurari CASCO de la Generali Asigurari S.A - Descriere produs

Casco Eco este o polita de asigurare extrem de accesibila, cu acoperire completa dedicata posesorilor de autoturisme rulate, inmatriculate in Romania.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il vizeaza autoturismele cu o vechime cuprinsa intre 4 si 10 ani.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri Prima de asigurare este cu pana la 30% mai mica decat produsul standard CASCO Complet.
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Avarii accidentale datorate ciocnirilor, lovirilor etc.; furt total sau partial al autovehiculului; incendiu sau explozie; evenimente naturale; acte de vandalism; evenimente socio-politice.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Asigurarea este valabila pe teritoriul Romaniei. Valabilitatea asigurarii Casco se extinde in afara teritoriului Romaniei prin plata unei prime suplimentare si fara emiterea unui supliment de asigurare.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Generali Asigurari S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Plata rapida a daunelor; asistenta rutiera inclusa in caz de accident; solutii eficiente si ecologice de reparare a masinii.
  • Oferrirea unui raport optim intre pret si reparatiile daunelor. Sistem de tarifare personalizat profilului Asiguratului. Reducerea semnificativa a primei de asigurare prin acceptarea fransizei, care nu se aplica pentru daune provocate exclusiv de terti, asigurati RCA.
  • Sistem bonus avantajos, de motivare, la reinnoire fara daunei. Avantajul utilizarii unui sistem de tarifare segmentat care acorda prima de asigurare mult diminuata pentru asiguratii cu risc redus.