Asigurare Casco

Generali Asigurari S.A

Asigurari CASCO de la Generali Asigurari S.A - Descriere produs

Asigurarea Casco Co oferita de Generali asigura autovehiculele impotriva pagubelor.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il constituie asigurarea autovehiculului impotriva diverselor pagube.
Prima de asigurare -
Sume asigurate La stabilirea sumei asigurate pentru autovehiculele noi trebuie luate in considerare factura de achizitie, listele de preturi ale reprezentantilor sau cataloagele de specialitate. Pentru autovehiculele vechi se va considera valoarea obtinuta din valoarea de nou din care se scade procentul de uzura corespunzator vechimii si gradului de intretinere.
Reduceri Pentru soferii cu varsta peste 28 de ani, cu vechime de peste 4 ani in condus si cu un copil minor, Generali ofera reduceri de pana la 20% la asigurarea Casco, oferta valabila pana la 15 decembrie.
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii La reinnoirea asigurarii sunt acordate diferite reduceri.
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Incendiu, explozie, trasnet; furt total sau partial al autovehiculului; avarii accidentale datorate ciocnirilor, lovirilor etc.; evenimente naturale; evenimente socio-politice.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Daunele determinate de reaua intentie, furtul aparatelor audio/video, daune cauzate de materiale sau animale transportate in autovehicul.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Asigurarea este valabila pe teritoriul Romaniei. Valabilitatea asigurarii Casco se extinde in afara teritoriului Romaniei prin plata unei prime suplimentare si fara emiterea unui supliment de asigurare.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Asiguratul este obligat sa depuna toate diligentele pentru a preveni producerea evenimentului asigurat, luand toate masurile necesare, ca si cand nu ar fi asigurat. Asiguratul este obligat sa comunice Asiguratorului producerea evenimentului in termen de 3 zile.
Compensare Societatea are dreptul de a compensa primele ce i se datoreaza pana la sfarsitul anului de asigurare, in temeiul oricarui contract, cu orice indemnizatie cuvenita Asiguratului.
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Prin plata unor prime suplimentare se asigura si: asistenta rutiera, autoturism la schimb (in cazul in care autoturismul asigurat nu se mai poate deplasa prin forta proprie), despagubirea cheltuielilor de inlocuire a cheilor, accidente de persoane transportate. Asigurarea beneficiaza de sistemul Bonus Malus.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Generali Asigurari S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Reteaua teritoriala de solutionare a daunelor, conectata on-line la un sistem informatic avansat, care permite rezolvarea, in conditii optime, a oricarei solicitari de despagubire si optiunea efectuarii acesteia direct catre unitatile service.
  • Plata despagubirilor pentru daune externe se face prin intermediul EUROP ASSISTANCE direct la unitatea reparatoare, asiguratul nefiind nevoit sa plateasca efectuarea reparatiei.
  • Calculul primei de asigurare in functie de profilul fiecarui asigurat in parte si bonusuri de reinnoire atractive in functie de numarul de ani consecutivi fara daune.