Asigurare CASCO

Societatea de Asigurare - Reasigurare CITY INSURANCE S.A

Asigurari CASCO de la Societatea de Asigurare - Reasigurare CITY INSURANCE S.A - Descriere produs

Polita CASCO oferita de City Insurance este destinata asigurarii masinii de zgarieturi, geamuri sparte sau de alte avarii.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii consta in preluarea cheltuielilor aparute ca urmare a producerii evenimentelor asiguratate imprevizibile, respectiv avarii sau furt petrecute in timpul perioadei asigurate.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Coliziuni; rasturnari; vandalism; caderi de corpuri pe autovehicul; incendiu; calamitati naturale (trasnet, explozie, grindina, inundatie, furtuna, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zapada sau de gheata, avalanse de zapada); furtul unor parti componente sau furtul autovehiculului asigurat.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale -
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare Se pot adauga o serie de servicii suplimentare prin intermediul unui pachet special conceput pentru alte situatii: CASCO BASIC (asistenta rutiera - tractare si depanare; accidente persoane - suma asigurata 1.000 EUR).
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Societatea de Asigurare - Reasigurare CITY INSURANCE S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0