Asigurare CASCO

EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A

Asigurari CASCO de la EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A - Descriere produs

Polita Casco oferita de Euroins se adreseaza persoanelor care au autoturisme a caror masa nu depaseste 3.5 tone.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Autoturismele (cel mult 9 locuri), autoturismele de teren, automobilele mixte a caror masa maxima autorizata nu depaseste 3,5t.
Prima de asigurare Primele/ratele de prima se stabilesc si se platesc in lei sau in euro, in functie de valuta sumei asigurate.
Sume asigurate Autoturismele sunt cuprinse in asigurare la: valoarea reala a acestora, la data incheierii asigurarii, determinata potrivit coeficientului de valoare ramasa; valoarea de nou (din factura sau listele de preturi de la dealeri auto). Suma asigurata se stabileste si se inscrie in polita de asigurare in euro sau lei.
Reduceri -
Fransiza asigurarii Asiguratul va suporta o fransiza deductibila obligatorie de 15% din suma asigurata pentru furtul autoturismului. Asiguratul va suporta o fransiza deductibila obligatorie de: 0.5% din suma asigurata pentru avariile partiale, in cazul in care conducatorul autoturismului are peste 25 ani si vechimea in conducere (carnet de conducere) de peste 2 ani; 1% din suma asigurata pentru avariile partiale, in cazul in care conducatorul autoturismului are varsta sub 25 ani sau vechimea in conducere (carnet de conducere) de sub 2 ani. Asigurarea poate fi incheiata si cu fransize diferite de cele obligatorii, cu modificarea corespunzatoare a primei de asigurare.
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Perioada de asigurare este de regula 12 luni, dar nu mai putin de 6 luni. Pentru autoturismele comercializate in sistem leasing asigurarea se poate incheia pe toata durata contractului de leasing.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii Primele de asigurare se achita anticipat si integral sau in cel mult patru rate.
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Riscuri de baza: ciocniri, loviri sau izbiri cu alte autoturisme sau cu corpuri aflate in afara autoturismului asigurat, zgarieri, caderi ale autoturismului, caderi de corpuri pe autoturism, derapari,rasturnari; incendiu, explozie, trasnet; fenomene atmosferice; catastrofe naturale. Riscuri suplimentare: furt si vandalism.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Asigurarea este valabila in statele din UE. Pentru extinderea riscului in afara UE, se va incheia o clauza speciala cu plata unei prime suplimentare, sau in mod gratuit in cazul in care Asiguratul incheie la EUROINS asigurarea de raspundere civila auto (Carte Verde) pentru tarile din afara UE.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Echipamentele suplimentare se asigura la valoarea reala la data incheierii asigurarii si nu poate depasi 20% din suma asigurata a autoturismului.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la EUROINS Romania Asigurare – Reasigurare S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0