Asigurare CASCO

Carpatica Asig

Asigurari CASCO de la Carpatica Asig - Descriere produs

Asigurarea CASCO de la CARPATICA ASIG este foarte utila pentru persoanele fizice ale caror autovehicule au nevoie de protectie completa si extinsa atat in tara cat si in strainatate.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Autovehiculele inmatriculate in Romania.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Fenomene naturale; impact (cu corpuri mobile sau imobile, cu animale); cadere (in prapastie, in apa, de pe pod); actiuni rauvoitoare comise de terti (spargere suprafete vitrate, zgariere suprafete exterioare); avariere sau distrugere (ca urmare a tentativei de furt); furt. Carpatica Asig deconteaza si cheltuielile pentru limitarea pagubelor si cele de transport al autovehiculului avariat la cea mai apropiata unitate service sau la locul de adapostire a autovehiculului.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Teritoriul Romaniei.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Acoperirea politei CASCO se extinde gratuit in afara teritoriului Romaniei, pe aceeasi perioada si avand aceeasi valabilitate teritoriala cu asigurarea CARTE VERDE incheiata la Carpatica Asig. Astfel, clientii companiei pot beneficia gratuit de aceasta protectie extinsa in starinatate pentru riscul de avarii si furt.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Carpatica Asig: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0