Asigurare CASCO

Asigurare Reasigurare ARDAF S.A.

Asigurari CASCO de la Asigurare Reasigurare ARDAF S.A. - Descriere produs

Puteti beneficia de asigurarea CASCO ARDAF pentru autovehiculele inmatriculate in Romania, protejandu-va in cazul producerii anumitor evenimente.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il constituie autovehiculele inmatriculate in Romania.
Prima de asigurare -
Sume asigurate -
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp -
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate AVARII provocate de: impactul autovehiculului cu corpuri mobile sau imobile prin ciocniri, loviri, izbiri, derapari, rasturnari, zgarieri; incendiu (inclusiv prin afumare, patare, carbonizare ca urmare a incendiului); explozie (inclusiv explozia rezervorului de carburant); fenomene naturale (trasnet, furtuna, uragan, grindina sau inundatie, cutremur de pamant, prabusire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zapada, avalanse, inclusiv pagubele produse indirect de catre acestea; exemplu: caderea pe autovehicul a copacilor loviti de trasnet, avarierea acestuia de obiectele angrenate de furtuna, uragan, ori de apele provenite din inundatii etc); caderi de corpuri pe autovehicul (blocuri de gheata, bolovani); impactul autovehiculului cu animale; caderea autovehiculului in prapastie, in apa, caderi de pe pod. FURT: furtul autovehiculului, furtul prin efractie al partilor componente, accesoriilor din dotarea de serie si/sau echipamentului suplimentar asigurat, montat pe autovehicul; avarierea sau distrugerea autovehiculului sau a unor parti componente ca urmare a furtului sau tentativei de furt a autovehiculului.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Riscurile sunt acoperite pe teritoriul Romaniei. Extinderea asigurarii in afara teritoriului Romaniei, este acordata gratuit pentru clientii care detin RCA la ARDAF.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Asigurare Reasigurare ARDAF S.A.: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0