Asigurare CASCO

Omniasig Vienna Insurance Group S.A

Asigurari CASCO de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A - Descriere produs

Masina de care tu depinzi trebuie sa aiba protectie optima. Noi iti oferim cel mai complet produs CASCO prin care ne asiguram ca masina ta este protejata in caz de accident, furt, vandalism sau orice alt tip de dauna, 356 de zile pe an.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Obiectul asigurarii il reprezinta autovehiculele inmatriculate in Romania sau un strainatate.
Prima de asigurare Primele de asigurare, respectiv ratele de prima, sunt stabilite in: EUR, USD sau RON.
Sume asigurate Autovehiculele si echipamentele suplimentare se asigura numai la valoarea reala a acestora la data intrarii in vigoare a asigurarii.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Contractul de asigurare se incheie, de regula, pentru o perioada de 1 an. La cererea Asiguratului perioada de asigurare poate fi inferioara unui an, dar nu mai putin de 6 luni.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor Constatarea si evaluarea pagubelor se face de catre OMNIASIG direct sau indirect, prin imputerniciti, prin societati corespondente din strainatate sau prin experti, cu participarea Asiguratului sau imputernicitilor sai.
Plata asigurarii Prima de asigurare se plateste anticipat, integral sau in rate, la datele scadente si in cuantumul celor precizate in polita sau anexele acesteia.
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate AVARII: coliziuni, zgarieturi, caderi, derapari sau rasturnari; incendiu, trasnet, explozie, ploaie torentiala, grindina, caderi de corpuri, etc.; distrugeri provocate de masurile luate in timpul producerii evenimentului asigurat, pentru salvarea autovehicului/constructiei in care se afla acesta; pagube produse rotilor de rezerva si sculelor livrate de producatorul autovehicului ca dotare standard, daca acestea se aflau in autovehicul; pagube produse echipamentului suplimentar si modificarilor constructive permanente, daca sunt cuprinse in sumele asigurate si erau montate pe autovehicul; pagube produse autovehiculului de autori necunoscuti. FURT: furtul autovehicului/parti componente/piese ale acestuia; pagubele produse autovehicului ca urmare a tentativei de furt; pagubele produse incaperii in care se afla autovehiculul demontat; furtul sau avarierea echipamentului suplimentar al autovehicului, ca urmare a tentativei de furt. Prin plata unei prime suplimentare, gama de riscuri se poate extinde.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Autovehiculele inmatriculate in Romania, pentru care se acorda extindere gratuita a asigurarii pe teritoriul statelor Uniunii Europene (pentru Bulgaria riscul de furt total nu este acoperit).
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa achite obligatiile de plata a primei de asigurare. Sa manifeste grija fata de bunul asigurat. Sa efectueze inspectia tehnica periodica a autovehiculului.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Bonusuri acordate: daca prima de asigurare se plateste anticipat si integral la incheierea asigurarii; daca autovehiculul este dotat cu alarma electronica (in functiune) sau GPS (cu contract firma); daca se asigura parcuri de cel putin 4 masini; in cazul reinnoirilor, pentru ani consecutivi fara daune.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Omniasig Vienna Insurance Group S.A: 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Acoperim pagubele produse autovehicului asigurat si in situatia in care, in momentul producerii evenimentului, aceasta a fost condus de alte persoane, cu consimtamantul Asiguratului.
  • In caz de daune partiale, nu se percep prime suplimentare pentru reintregirea sumei asigurate cu valoarea despagubirii platite. Astfel ca suma asigurata nu se va micsora dupa plata fiecarei daune pe intreaga perioada de valabilitate a politei de asigurare.
  • Asigurarea cheltuielilor de transport ale autovehiculului avariat daca acesta nu poate fi deplasat prin forte proprii, de la locul producerii evenimentului asigurat la atelierul de reparatii.